Speciale Pikachu giveaway voor Sun/Moon is begonnen

Pikachu Sun Moon Pokemon

Nintendo is begonnen met het distribueren van een nieuwe gratis Pokemon voor Sun en Moon! Spelers kunnen voor een gelimiteerde tijd één gratis Pikachu krijgen, met een speciaal petje!

Dit is gedaan in combinatie met de twintigste anniversary film, Pokemon the Movie: I Choose You! Nintendo geeft zes verschillende Pikachu weg, elk met een andere cap die Ash door de anime heen heeft gedragen! Maar… Iedere speler kan er maar één krijgen! Hoe dit werkt, lees je hier beneden.

Om zo’n leuke Pikachu te krijgen, ga je naar het Mystery Gift icoontje in je game menu voor Sun of Moon. Daar vul je in: PIKACHU20. Vanaf dat moment kan jij jouw gratis Pikachu oppikken bij een deliveryman in elk Pokemon Center. Iedere verschillende soort Pikachu is te krijgen in een andere week.

  • September 19-25: Original hat
  • September 26-October 2: Hoenn hat (Ruby/Sapphire)
  • October 3-9: Sinnoh hat (Diamond/Pearl)
  • October 10-16: Unova hat (Black/White)
  • October 17-23: Kalos hat (X/Y)
  • October 24-30: Alola hat (Sun/Moon)

Pokemon the Movie: I Choose You zal maar op een bepaald aantal plekken voor een gelimiteerde tijd in de bioscoop draaien op 5 en 6 november. Daarna kan je vast en zeker de film wel ergens vinden! Spelers die naar een show gaan, krijgen een speciale Pokemon TCG kaart, waar dan weer een QR Code opstaat om te gebruiken in Ultra Sun of Ultra Moon, die op 17 november beiden uitkomen. Die code scannen zal je weer een andere Pikachu geven met een exclusieve cap voor de film.

Ga jij de Pikachu oppikken? Ik heb het al gedaan, hehe! Welke ga jij voor? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek