PS3 game gids voor de feestdagen: 18+

PEGI 18

gamegids header

Alweer twee weken geleden vonden jullie hier op PS3Clan de PlayStation®3 game gids waarin we alle vette games met een mager prijskaartje speciaal voor jullie op een rijtje hadden gezet. Als we nog eens twee weken verder het verleden induiken, vinden we de PlayStation®3 game gids voor de Teens terug. Maar dit is niet alles! Als we nog dieper graven in het verleden, komen we zelfs de PlayStation®3 game gids voor de kids tegen. En vandaag heten we jullie van harte welkom bij de PlayStation®3 game gids voor volwassenen!

De game gids specials worden samen met onze partner Consoleshop.nl aangeboden. Consoleshop, de partij voor al uw game aankopen!


logo consoleshop.nl

ac2
Assassin’s Creed 2
Assassin’s Creed 2 is het vervolg op de megahit uit 2007. Ditmaal kruip je in de huid van de huurmoordenaar Ezio waarmee je het prachtige Venetië in het jaar 1486 onveilig gaat maken. In Assassin’s Creed 2 staan de dagdagelijkse princiepen centraal. Zo wordt je getriggerd om de pad van een huurmoordenaar te bewandelen aangezien je beste vriend verraad pleegt waardoor je vader en broers de doodstraf krijgen. En dan zit er maar één ding op… wraak nemen! In je zoektocht naar de dader leer je verschillende mensen kennen waaronder Leonardo Da Vinci. Samen met Leonardo Da Vinci neemt je het op tegen de meest machtige families van Florence. Aan variatie ditmaal geen gebrek aangezien je veel verschillende klusjes moet opknappen. Ren met Ezio over daken, zwem door kanalen en verken de lucht met één van Da Vinci’s vliegmachines: touch the sky!

Heeft het bovenstaande je gamerszintuigen doen prikkelen, check dan snel de Assassin’s Creed 2 review!

bioshock
BioShock
Heb jij altijd al in een idealistische gemeenschap, welke zich onder water bevindt, willen wonen? Met BioShock krijg je de kans om te ervaren hoe een ideale onderwater gemeenschap eruit ziet, maar helaas blijkt de idealistische gemeenschap toch niet zo ideaal te zijn als je in eerste instantie dacht… De stad Rapture ligt namelijk vol lijken en er hangt een apart en duister sfeertje in de stad waar overduidelijk een luchtje aan zit. Zodra je een paar stappen zet binnen Rapture, wordt duidelijk dat de stad helemaal niet zo verlaten is als het doet voorkomen. Om elke hoek staan namelijk genetisch gemuteerde inwoners klaar om je te grazen te nemen. Supersterke lijfwachten die de toepasselijke naam Big Daddy dragen, lopen door de gangen van Rapture en beschermen kleine meisjes die de doden beroven en ook niet al te dol zijn op jou…

Wil je meer weten over BioShock? Sluip dan snel richting de BioShock review.

modern-warfare-2
Call of Duty: Modern Warfare 2
Met een kort maar krachtig singleplayer blaast deze shooter je letterlijk weg! Jij kruipt in de huid van verschillende soldaten waardoor je als het ware, als speler zijnde, echt het verhaal meemaakt. Van het ene intense gevecht naar het andere: de kogels blijven constant om je oren vliegen. En ben je klaar met de singleplayer, dan kan je samen met een vriend of vriendin ten strijde trekken in de Spec-Ops mode. En hier blijft het niet bij. Als je echt zeker bent van je kwaliteiten, dan kan je online de proef op de som nemen en jezelf bewijzen tegenover honderden andere spelers.

Ben jij nog steeds niet onder de indruk van Call of Duty: Modern Warfare 2, werp je blik dan eens op de Call of Duty: Modern Warfare 2 review.

dead space
Dead Space
Wanneer een immens ruimteschip, de USG Ishimura, in contact komt met een mysterieus buitenaards artefact in een ver sterrenstelsel, wordt de communicatie met de aarde verbroken. Het is aan jou de taak om de communicatieapparatuur van de Ishimura te herstellen. Maar voordat je er erg in hebt, kom je terecht in een levende nachtmerrie. Het schip is in een bloedbad veranderd en de bemanning is onbeschrijflijk verminkt en besmet geraakt met een eeuwenoude buitenaardse plaag. De herstelmissie van jou verandert al gauw in een overlevingsmissie. Jij moet niet alleen jezelf zien te redden, maar ook het artefact terug zien te krijgen op de planeet… koste wat het kost.

Ben jij benieuwd naar hetgeen je te wachten staat als je Dead Space in huis haalt? Neem dan snel de Dead Space review door.

fallout 3
Fallout 3
De globale nucleaire oorlog van 2077 heeft de wereld in puin achtergelaten. Gigantische insecten, plunderaars, slavendrijvers en zelfs super mutanten zijn aan de orde van de dag. Maar gelukkig heeft een corporatie genaamd Overseer een veilige zone gesticht voor een select aantal inwoners van Washington D, welke de nucleaire oorlog wisten te overleven. Jij leeft samen met je vader in deze veilige zone die de naam Vault 101 draagt. Op een doodnormale dag laat je vader je alleen achter en trekt de Capital Wasteland in. Geschokt door dit verlies verlaat je zelf ook je huis en ga je op zoek naar je vader. Maar zodra je buiten de veilige zone bent, wordt je aan je lot overgelaten… Zal je het wel redden in je uppie? En wat betreft je vader, lukt het je om hem ongedeerd terug te vinden?

Kijk snel in de Fallout 3 review en kom erachter!

gta4
Grand Theft Auto IV
In Grand Theft Auto IV bezoek je Liberty City, welke overigens erg veel overeenkomsten met New York vertoont. Dit keer kruip je in de huid van de Rus Niko Bellic. Je laat Rusland en je criminele bestaan achter je en emigreert naar Liberty City om daar de Amerikaanse droom te verwezenlijken. Je hebt namelijk een neef in Liberty City wonen die omkomt van het geld. Zodra je opgehaald wordt door je neef en jullie je richting zijn huis begeven, kom je erachter dat sommige dromen wel degelijk bedrog kunnen zijn. Je neef blijkt toch niet zo een rijke stinkerd te zijn als hij zich voordeed. Om toch [gemakkelijk] aan geld te komen besluit je om hetgeen te doen waar je goed in bent: werken voor de maffia! Je doel is vrij eenvoudig: zo snel mogelijk rijk worden en macht en aanzien verwerven! Uiteraard wordt er ook meer dan genoeg aandacht besteedt aan je liefdesleven en andere relaties. Dus je komt echt niks tekort in Liberty City!

Ben jij nog niet helemaal overtuigd van de crimineel in je? Kraak dan de GTA IV review hier op PS3Clan en wordt één met je ware ik!

kz2
Killzone 2
Wie kent hem niet? Nederlandse trots alom! Killzone 2 deed onze haren al in 2005 overeind staan toen we de E3 trailer zagen. Maar toen bekend werd dat de desbetreffende trailer in elkaar geknutseld was en het niet ingame beeldmateriaal betrof, werden we al gauw verdrietig. Zou Killzone 2 de trailer wel kunnen evenaren? Vier jaar later bliezen de graphics van Killzone 2 de E3 trailer met gemak omver! De graphics van Killzone 2 zijn tot nu toe zelfs ongeëvenaard gebleven. In Killzone 2 bezoek jij Helghan: de thuisplaneet van de Helghasts. Helaas blijken de Helghast toch iets meer bewapend dat gedacht werd door de ISA, wanneer je arriveert op Helghan, waardoor je al gauw hevig onder het vuur genomen wordt. Killzone 2 is een genot om te spelen aangezien de gameplay uitstekend in elkaar steekt. Daarnaast is Killzone 2 ook nog eens een streling voor je ogen en dan heb ik het nog niet eens over het verhaallijn.

Wil je meer van Killzone 2 weten alvorens Helghan te bezoeken, begeef jezelf dan eens richting de Killzone 2 review en ontdek of Helghan een prima vakantiebestemming voor jou is of niet.

Prototype
Prototype
Prototype is een open-world action game met een verhaal vol list, bedrog, samenzwering en keiharde actie. Jij kruipt in de huid van Alex en vecht in een geheime oorlog in New York City. Er zijn een aantal experimenten op jou uitgevoerd om je om te toveren in een ultieme wapen! Jij dient als Prototype in dit experiment, maar het lukt je al gauw om te ontsnappen waarna je op zoek gaat naar antwoorden. Wanneer je jouw vijanden vermoordt, neem je de kennis, kracht en vaardigheden van hen over. Jij wordt in Prototype ondergedompeld in een geheimzinnige, duistere samenzwering die al 40 jaar broedt en wordt aangewakkerd door een oorlog tussen jou, de Blackwatch (de militaire elite) en een uitbraak van een virusepidemie die men de ‘Infected’ noemt.

Wil jij een prototype zien van ..Prototype alvorens de wondere werelden van het spel te bewandelen? Experimenteer dan hier op PS3Clan met de Prototype review. Maar pas op voor nare infecties!

re5_banner_logo
Resident Evil 5
De bedreiging van de Biohazard blijkt nog niet voorbij te zijn. Net wanneer het leek alsof het gevaar van Resident Evil vernietigd zou zijn, komt er een nieuwe terreur om de rillingen over je rug te bezorgen. Chris Redfield, jouw Resident Evil personage, heeft het pad van het kwaad letterlijk overal over de wereld gevolgd. Nadat je bij een nieuwe organisatie bent aangesloten, ga je naar Afrika waar het laatste bioterrorisme gevaar de mensen en dieren letterlijk in hersenloze wezens veranderd. Jij moet de uitdaging aangaan om de waarheid achter de kwade plannen te ontdekken. In Resident Evil 5 zal jij het daglicht net zo eng vinden als de schaduwen in de vorige delen.

En om de daad bij het woord te voegen: Resident Evil 5 review. Durf jij, desnoods in het daglicht, een kijkje te nemen?

r2
Resistance 2
Resistance bleef maandenlang de meest gespeelde First Person Shooter op het PlayStation®Network. Dat de opvolger ervan nog grootser en imposanter is, mag duidelijk wezen! Het oorlogsterrein is verschoven van Groot-Brittannië naar de Verenigde Staten. De gevechten zijn grootschaliger, de landschappen en omgeving spectaculairder en de speciale co-op mode biedt de mogelijkheid de verrassende verhaallijn online met in totaal acht spelers te ontdekken. De nieuwe online mode laat in totaal zelfs maximaal 60 spelers epische gevechten met elkaar voeren. De grote fanbase, de lovende reviews van de internationale pers en de ongeëvenaarde grafische kwaliteit van Resistance 2 zorgen voor een nieuwe mijlpaal binnen het first person shooter-genre. Pure, onversneden klasse!

Sluit je, je gelijk aan bij het verzet of wil je toch liever eerst even de Resistance 2 review checken alvorens je wapen uit de kast te halen?

De game gids specials worden samen met onze partner Consoleshop.nl aangeboden. Consoleshop, de partij voor al uw game aankopen!


logo consoleshop.nl

 • Dennis Hes

  Lekker Daniel. Er zitten zeker toppers bij die in een collectie thuis horen. Leuk ook hoe je een mix hebt van dure en goedkope games.

 • RIEKZIE

  Mooie feestdagen gids. alleen heb ik ze allemaal al 😛

 • Ddude

  leuke gids maar ook heb k ze allemaal in mijn collectie

 • JoeyNL

  Mooie gids! 😉

 • http://www.netvibes.com/talisen82#Alle_gamesites_verzameld Robert Janssen

  Goeie gids, leuk gedaan!

 • Lafelt

  Zeker mooi, twijfel nog steeds tussen assasins creed 2 en dragon age, zelfs na de reviews xD

 • S1-mon

  Oh my god man, 😀 dit zijn alle spellen die ik speel lol.. En ik ben 15. Vette gids hoor!!

 • Lafelt

  Simon zeg dat nu niet, dalijk (dialect mag wel hoop ik :D) wordt je opgepakt xD

 • West-Killa

  Vette games 😛

 • Animal

  Zo te zien ben ik niet de enige die bijna alle games al in het bezit heeft :)

 • Pingback: Tweets die vermelden PS3 game gids voor de feestdagen: 18+ | PS3Clan | Games, nieuws, reviews, videos, trophies en specials -- Topsy.com()

 • http://www.ps3clan.nl PlayMate

  heb alleen killzone 2 en GTA 4 in mijn collectie 😛
  de anderre spreken me niet zo aan behalve assasins creed 2 maar ik vind het zonde om 60 euro uit te geven voor een spel wat je 1 keer uitspeeld en erna niks meer mee doet

 • Pingback: патч для игры по сети в cod6 « Эхо блогосферы()