Specificaties PC versie Fifa 16 bekendgemaakt

Fifa, een ongekend goede voetbal reeks krijgt er een nieuwe jaarlijkse versie bij. Fifa 16 staat gepland om uit te komen op 24 september en menig virtuele voetbal fan zit weer op deze release te wachten. Ditmaal zijn de specificaties wat aan de minimale kant, je zou bijna een downgrade doen met de huidige high- end grafische kaarten, desondanks zijn de verwachtingen weer op hoog niveau.

Hieronder vinden jullie de specificaties voor de PC versie van Fifa 16, waar is DirectX 12 als je het nodig hebt. Uiteraard geven wij ook deze game de volle aandacht, wachtend op meer informatie omtrent Fifa 16 van Electronic Arts. En hopelijk worden de grafische details en specificaties nog verbeterd, oordeel zelf of de onderstaande specificaties jouw PC doen afschrikken.

De minimale specificaties zijn:
Minimum Required Specifications:
OS: Windows 7/8/8.1 -64-bit
CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0

De aanbevolen specificaties:
OS: Windows 8/8.1/10 -64-bit
CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DirectX: 11.0

Zit jij met deze specificaties op het puntje van je stoel, kun jij niet wachten totdat Fifa 16 uitkomt? Bekijk dan hieronder de E3 Gameplay trailer.

Fifa 16 zal uitkomen voor de PC, PS4 en Xbox One op 24 september.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek