SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Specificaties PC versie Fifa 16 bekendgemaakt

Fifa, een ongekend goede voetbal reeks krijgt er een nieuwe jaarlijkse versie bij. Fifa 16 staat gepland om uit te komen op 24 september en menig virtuele voetbal fan zit weer op deze release te wachten. Ditmaal zijn de specificaties wat aan de minimale kant, je zou bijna een downgrade doen met de huidige high- end grafische kaarten, desondanks zijn de verwachtingen weer op hoog niveau.

Hieronder vinden jullie de specificaties voor de PC versie van Fifa 16, waar is DirectX 12 als je het nodig hebt. Uiteraard geven wij ook deze game de volle aandacht, wachtend op meer informatie omtrent Fifa 16 van Electronic Arts. En hopelijk worden de grafische details en specificaties nog verbeterd, oordeel zelf of de onderstaande specificaties jouw PC doen afschrikken.

De minimale specificaties zijn:
Minimum Required Specifications:
OS: Windows 7/8/8.1 -64-bit
CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0

De aanbevolen specificaties:
OS: Windows 8/8.1/10 -64-bit
CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DirectX: 11.0

Zit jij met deze specificaties op het puntje van je stoel, kun jij niet wachten totdat Fifa 16 uitkomt? Bekijk dan hieronder de E3 Gameplay trailer.

Fifa 16 zal uitkomen voor de PC, PS4 en Xbox One op 24 september.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Chelro

  Haha Ea heeft die omgedraait op hun site xd itg is misschien niet meer wat het was maar je kan niet echt weten hoe itg nu is aangezien je niet bent gejoined. Echt een aanrader om te doen als je wil weten wat itg nu inhoud. Hoop je snel een keer te spreken.
  liefs, chelro

 • Ben het met je eens, toch staat het zo op de site van EA.. Er is niets aan te doen totdat ze er zelf achter komen dat er een foutje gemaakt is. Zal snel genoeg gebeuren denk ik.

  • Dave Janssen

   Een GTX 460 is zo’n 20-30% sneller dan een GTX 650. Dus zo gek is dat nog niet. Het is dan ook geen fout van EA.
   Een beetje onderzoeksjournalistiek mag wel verwacht worden vind ik. Als je gaat claimen dat iets een fout is, zoek dan eerst uit of wat je denkt wel echt waar is. Een GTX 650 is misschien veel nieuwer maar is niet sneller dan een GTX 460. Dat komt omdat de x50 serie de laatste generaties altijd véél trager is geweest dan de x60 serie van dezelfde generatie.

   • Chelro

    Ja maar hij kan toch niet weten wat het nou wel is als EA het nog niet heeft verbeterd. Dan kan je onderzoeken wat je wil maar dan kom je er toch niet achter. Voor de rest was je review van de gtx 460 en gtx 650 mooi geschreven hoor <3

   • Misschien weet je dat als je jezelf verdiept in grafische kaarten, dat doe ik dus niet. Ik claim niet dat er een fout gemaakt is, ik denk het zoals ik vermeld heb.

    Claimen is in mijn ogen nog steeds iets zeker weten, en in deze weet ik dat dus niet.

    En dan zou ik als ik jou was beter onderzoek gaan doen want al met al is de GTX 460 maar 9% sneller dan de GTX 650, uit de meeste benchmarks.

    “According to most benchmarks, the performance boost is around 9% when compared to the standard GeForce GTX 460.”

    Draai nog steeds op SLI 560 ti, bevalt me prima. Maar desondanks heb je het inderdaad mooi geformuleerd verder.

    • Dave Janssen

     “According to most benchmarks, the performance boost is around 9% when compared to the standard GeForce GTX 460.”
     Met de woorden “standard GeForce GTX 460” bedoelen ze het reference model van Nvidia. Dit citaat gaat over een hoger geklokt model van de GTX 460 dat 9% sneller is. Je zult wel de verkeerde zin gekopieerd hebben.
     De GTX 460 en GTX 650 zijn hele andere kaarten met grote architecturale verschillen. Kijk bijvoorbeeld maar eens hier naar: http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-650-vs-GeForce-GTX-460
     Kijk ook eens hier:
     http://www.videocardbenchmark.net/video_lookup.php?gpu=GeForce+GTX+460
     De GTX 460 haal 2653 punten in Passmark. De GTX 650 haalt 1831 punten in Passmark. Dat is natuurlijk niet representatief voor de meeste games, maar geeft wel aan dat het hele andere kaarten zijn.
     Verder is het goed om in het achterhoofd te houden dat de GTX 460 uit 2010 komt maar toen wel 200 euro kostte. De GTX 650 komt uit 2012 maar kostte toen maar 100 euro.

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk