Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 dag ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  1 week ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Speel FIFA altijd en overal

Kun jij geen genoeg krijgen van FIFA 17? Maar je bent te druk met werk of school, dan moet je de nieuwe FIFA Mobile downloaden. Het spel is net gelanceerd op de telefoon en tablet en is beschikbaar in de AppStore, Google Play en de Windows 10 Store.

FIFA Mobile is gemaakt voor gamers die niet zo veel tijd hebben en dus in een korte tijd een leuke ervaring kunnen hebben. Op je mobiel moet het spel natuurlijk wat graphics inleveren. Het ziet er echt wel goed uit. Je kunt met je favoriete voetballers en clubs spelen, in verschillende competities. Het gaat om de authentieke voetbalervaring. Leuke features zijn de Attack Mode, dagelijkse uitdagingen gebaseerd op echte verhalen en wedstrijden die plaats hebben gevonden over de hele wereld. Daarnaast kun je op geheel unieke wijze een team bouwen en naar jou hand zetten.

“When developing FIFA Mobile, we focused on giving players the most exciting parts of football in quick and fun bursts while prioritizing gameplay and engaging, new ways to play FIFA on-the-go,” zegt Todd Batty, hoofdontwikkelaar.

Attack mode
Attack Mode is een nieuwe manier van FIFA spelen, maar dan dus op je mobiel. Het gaat puur om het scoren van goals. Het gaat om veel actie en snelle potjes, waarin gamers op veel verschillende manieren en scenario’s zo snel mogelijk het net dienen te raken. Vervolgens moet je tegenstander dit ook doen, wie het snelst scoort wint. Voor elke goal die je scoort krijg je in-game fans die je helpen om te klimmen binnen de divisies.

Voor de mobiele gamers is er ook een nieuwe systeem ontwikkelt om een team te vormen. Deze simpele methode houdt in dat je heel makkelijk items die je niet wilt in kan ruilen om je team zo veel beter op te zetten. Op die manier krijg je veel meer waardevolle items die je team naar een hoger level brengen.

Het doel van het spel is vooral plezier, maar het is ook zeker competitief. Ga jij FIFA mobile downloaden? Dat kan hier.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Helldon
Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Azari
Profielfoto van remcob93
Profielfoto van owning
Profielfoto van Rowdreas
Profielfoto van Milkybum