Speel nu NCSoft of ArenaNet personages in Master x Master

MXM, of Master X Master, is een nieuwe MOBA die op 21 juni uitkwam voor de mooie prijs van helemaal niks! In deze MOBA kan je, vergelijkbaar met Heroes of the Storm, jouw favoriete personages spelen vanuit NCSoft games zoals Guild Wars 2, Blade & Soul en Wildstar. De game werkt met een WASD movement systeem en je kan richten met je muis. De game heeft ook volledige support voor Playstation 4 en Xbox One controllers. De game heeft drie basis modi:

  • Competitieve PvP Arena’s: Hierin kan je tegen AI of andere spelers vechten in 3v3 of 5v5 skirmishes.
  • PvE Dungeons: Kies jouw moeilijkheidsgraad en spring in een aantal verschillende dungeons, solo of met vrienden!
  • Mini-Games: Competitie wordt met bepaalde mini-games in een chain-link achter elkaar alleen maar toffer!

Alsof dit nog niet genoeg is allemaal, is de game volledig gratis te spelen. Op de 23e werd een nieuwe Master aangekondigd: Rytlock, bekend van Guild Wars 2:

Wat vinden jullie? Moet de MOBA een kans krijgen of wordt Master x Master wederom een MOBA-Flop? Laat ons jouw mening weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek