Speel The Division gratis dit weekend

The Division

De winterse shooter van Ubisoft is dit weekend gratis te spelen via Uplay op PC. The Division zal daarnaast voor de helft van de prijs worden aangeboden tijdens het free play weekend.

Tot zondagavond 22:00 zal je gratis toegang krijgen tot de basis game van The Division plus alle content patches. Je hebt echter geen toegang tot de DLC content. Deze zal achter slot en grendel bewaard worden. Wil je deze wel proberen na het weekend? Dan kun je de game voor de helft van de prijs aanschaffen. Ook de Gold Edition (inclusief Season Pass) zal voor de helft van de prijs worden aangeboden.

The Division

Als je er voor kiest om na het weekend, of tijdens het weekend de game aan te schaffen zul je alles wat je hebt gedaan in de trial gewoon mee nemen naar de gekochte versie. Je personage met alle vrij gespeelde abilities, wapens en gear worden meegenomen.

Ga jij dit weekend The Division proberen? Of heb je de game al maar ga jij een vriend overhalen om samen met jou The Dark Zone rond te zwerven? Benieuwd wat wij van de game vonden? Lees dan hier de review!

The Division is al een aantal maanden verkrijgbaar voor Playstation 4, Xbox One en PC. Het gratis weekend betreft echter alleen de PC versie.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek