Speel Ubisoft’s Steep gratis dit weekend

Steep Ubisoft Free Weekend

Benieuwd naar hoe Ubisoft extreme wintersporten op jouw beeld kan laten verschijnen? Dan is dit weekend jouw kans om Steep te spelen, want hij is gedurende de drie dagen volledig gratis!

Vanaf 10 maart kan jij jezelf verdiepen in deze extreme sportgame. De gratis ‘trial’ zal tot en met 13 maart te spelen zijn. Bekijk hier beneden de rundown voor elk platform:

Je krijgt in dit gratis weekend toegang tot de volledige game, inclusief de Alps en Alaska regions. De game laat je downhill gaan op ski’s, snowboards, wingsuits en je kan paragliden. Alsof dat nog niet genoeg is wordt de game ook nog eens goed afgeprijsd. Gedurende de drie dagen zal de standaard versie voor de helft te koop zijn. De Gold Edition heeft 40% korting. Deze deals zijn geldig tot en met 14 maart.

Steep kwam uit in december 2016 en heeft in de tussentijd meerdere content updates gehad. Bekijk onze review hier! Laat ons ook weten wat jij van de game vind.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek