Spider-Man benut extra kracht van de Playstation 4 Pro

Spider man

Langzamerhand komen we steeds meer informatie omtrent Spider-Man te weten via het web. Onlangs kwamen we er achter dat de game op 7 september zal verschijnen voor de Playstation 4 en kregen we een gloednieuwe gameplay trailer te zien.

Het is nog een hele rit tot september, maar die lange weg wordt iets verzacht met nieuwe details omtrent onze web-slingerende Super held uit Queens. Zo zijn we er achter gekomen via Twitter dat Peter Parker geen verschillende modes zal hebben om door de stad te slingeren. Insomniac Games heeft een bepaalde slinger techniek ontwikkeld die makkelijk genoeg is om aan te leren, maar toch genoeg interpretatie over laat om het te meesteren.

De studio zal de kracht van de Playstation 4 tot zijn limieten benutten maar blijft toch steken op 30 FPS voor zowel de standaard Playstation 4 als de Pro. De reden waarom er voor een vaste 30 FPS is gekozen: beste performance en vertrouwelijkheid. Een veilige setting waarin Insomniac haar grenzen heeft opgezocht om de beste Spider-Man ervaringen te leveren voor beide console versies. Hoe groot de filesize zal zijn is niet zeker, maar Insomniac laat in ieder geval weten dat het “big” zal zijn.

Verder heeft Insomniac Games gemeld dat de game exclusief is voor Sony’s gaming console en dit voor altijd zo zal blijven wat betreft Spider-Man. Alle pre-order items zijn daarnaast niet exclusief voor pre-orders en zijn ook in-game vrij te spelen.

Spider-Man verschijnt op 7 september exclusief voor de Playstation 4 en Playstation 4 Pro. Krijg jij ook nog altijd kippenvel van deze trailer?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek