Spider-man franchise in volle gang sinds Sony’s samenwerking met Marvel

Spider-man

Spider-man krijgt een nieuwe film dit jaar. Ook zijn ze al bezig aan een vervolg voor deze film. Daarbuiten komen er ook nog wat spin-offs.

Sinds dat Sony een samenwerking met Marvel is aangegaan zit de Spider-man franchise in volle gang. Deze zomer kunnen we gaan genieten van de volgende film genaamd Spider-man: Homecoming. Spider-man: Homecoming zal de eerste standalone Spidey film zijn die uitkomt onder de samenwerking van Sony en Marvel. Tom Holland zal Spider-man spelen. Shocker en Vulture zijn de 2 bad guys die bekend zijn dat ze hun intreden maken. De geruchten op internet zijn dat Fargo ster Bokeem Woodbine de rol van Shocker speelt en Michael Keaton Vulture. Verder kunnen we nog genieten van Marisa Tomei, Robert Downey Jr, Donald Glover, Tony Revolori, and Tyne Daly.

Officiële internationale trailer:

Spin-offs:

Ook werd vorige week bevestigd dat er een Venom spin-off aan komt in oktober 2018. Hierover is verder niet veel bekend. We weten alleen dat Dante Harper het script aan het schrijven is, en Alex Kurtzman als regisseur is aangesteld.

venom

Nu is er uitgekomen dat er nog een spin-off aan komt die zich afspeelt rond Silver Sable en Black Cat. Silver Sable en Black Cat zijn door de jaren heen vrienden en vijanden geweest met Spider-man. Wie weet wat ze met deze spin-off gaan doen. Thor: Ragnarok schrijver Chris Yost werkt momenteel aan het script. Er is verder helemaal niks bekend.

Silver Sable & Black Cat

Game:

En dan komt er ook nog een nieuwe Spider-man game uit voor op de Playstation 4. Deze game word ontwikkeld door Insomniac Games. De studio die ons ook Ratchet & Clank en Sunset Overdrive bracht.

Naar welke kijk jij het meeste uit? Welke spin-off zou jij graag willen zien? Laat het ons hieronder weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek