Spider-Man: Homecoming toont nieuwe trailer!

Er is een nieuwe Spider-Man trailer opgedoken. Enkele fragmenten uit de trailer werden gisteren al door Marvel uitgedeeld met het bericht dat morgen, vandaag dus, de tweede trailer voor de film zou verschijnen. Zojuist is deze verschenen en wij hebben hem hier voor jou neer gezet!

Wat zien we in de trailer? Iron Man natuurlijk, een hoop humor, bad-ass vijanden, Peter die zijn pakje kwijt raakt en het spinnetje op het Spider-Man pak is eigenlijk een mini-drone. VET!

Spider-man

De film verschijnt 7 juli 2017 in de bioscoop. Kan jij nog langer wachten?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek