Spider-Man krijgt nieuwe gameplay trailer op E3

Spider-Man PS4

Sony heeft op de E3-persconferentie een nieuwe Spider-Man gameplay trailer getoond. In de trailer zien we de superheld vechten tegen meerdere van zijn bekende vijanden.

Spider-Man heeft een nieuwe gameplay trailer gekregen op de E3-persconferentie van Sony. De gameplay trailer begint met onze protagonist in een gevangenis waar al zijn vijanden uitgebroken zijn. De trailer gaat verder met gevechten tussen onze superheld en enkele bekende vijanden, zoals Vulture, Scorpion, Electro, Rhino en Mr Negative. De beelden die we zien, geven ons nieuwe inzichten in de combat van de game, hoe Spider-Man omgaat met zijn omgeving en enkele van zijn webskills.

Spider-man voor de PlayStation 4 werd als eerste getoond op de E3 van 2016. Het jaar erna kregen we gameplay beelden en dit jaar kregen we nog meer gameplay beelden. Het duurt ook niet lang meer voordat de game uit gaat komen. Vanaf 7 september kunnen we namelijk aan de slag gaan met de game.

Na de persconferentie is er nog meer beeld van de game getoond. In de beelden is goed te zien hoe vrij de speler is om met de superheld door de stad rond te vliegen. De beelden laten hetzelfde stuk zien als de beelden van vorig jaar, maar dit keer is de UI te zien. Een mechanic die uitgelegd wordt is de Focus bar. De Focus bar kan gebruikt worden om jezelf te healen of om een finishing move te gebruiken.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek