Spider-Man speelt Nathan Drake in Uncharted film

Uncharted young drake

Tom Holland, de Britse acteur die we allemaal kennen als Spider-Man in de laatste Captain America film en natuurlijk de aankomende Spider-Man Homecoming film zal de rol van Nathan Drake op zich nemen in de Uncharted verfilming.

Dit melde Deadline in een exclusief bericht. De film doet zijn inspiratie op uit de Uncharted game-reeks en zal voornamelijk draaien om de jonge variant van Nathan Drake zoals we hem kennen uit Thief’s End.

De film zal draaien om Nate’s eerste ontmoeting met de professionele dief Victor ‘Sully’ Sullivan en wat hier allemaal mee speelt. Het is nog onduidelijk wanneer het filmen zal gaan beginnen of wanneer de film ongeveer uit zou moeten.

Tom Holland

Spider-Man: Homecoming daarentegen verschijnt op 6 juli in de Nederlandse bioscopen

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek