Spider-Man spin-off krijgt release datum

spider-man-venom-sony-marvel-film

Iedereen kent het verhaal van Peter Parker en zijn alter ego Spider-Man. De nieuwe film gaat echter niet over Spider-Man maar over zijn vijand, Venom. Ja, het is echt waar dat de zwarte spin nu ook zijn verhaal krijgt op het witte doek.

Sinds Sony is gaan samen werken met Marvel, is de Spider-Man universum in de goede richting aan het gaan. Geen saaie films meer die allemaal op elkaar lijken, maar alles om Peter Parker heen wordt verteld. Denk hierbij aan de tegenstanders die Peter vaker tegenkomt, zoals Venom en Sinister Six.

De nieuwe film die Venom in de hoofdrol neemt, laat zien hoe hij is ontstaan. Het verhaal zou wel Spider-Man moeten laten aangezien Venom hem niet mag. Ook is bekend dat Dante Harper, die ook Edge of Tomorrow heeft geschreven, dit keer het script heeft geschreven. Verdere informatie over de nieuwe spin-off film is niet gegeven door Sony.

venom-spider-man-spin-off

Wel heeft Sony meer informatie gegeven over de toekomst van Spider-Man’s universum. Hiermee bedoelt Sony dat er meer spin-off films gaan komen die zich in dezelfde universum afspelen. Sinister Six, die eerder ook al genoemd is, krijgt ook een film. Hier is echter geen release datum voor bekend. Wel is bekend dat de film van Sinister Six uitkomt nadat Venom zijn film heeft gekregen. Deze film zou klaar staan voor eind 2018, hoog waarschijnlijk pas in December. De mogelijkheid is er ook dat de film eventueel uitgesteld wordt tot 2019.

Over andere delen van Spider-Man is niets bekend. Geen duidelijkheid is verschafd geworden over een mogelijke sequel van de vorige film.

Wat vind jij ervan dat Venom zijn eigen film krijgt? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Venom’s film heeft een release window voor laat 2018, hoogst waarschijnlijk in december. Mogelijkheid is er ook nog dat de film pas in 2019 uit zal gaan komen.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek