Spider-Man voor PS4 zal in 2017 gereleased worden

Spider-Man PS4

De nieuwe Spider-Man game die exclusief zal uitkomen op de PS4 zal gereleased worden in 2017. Dit is gelekt door Ryan Penagos, de vice-president van Marvel in een video die gepost is door reddit user GamingSince95. De eerste beelden van de nieuwe Spider-man werden uitgebracht op de E3 2016.

De trailer van de E3 laat ons zien dat de nieuwe Spider-Man game een enigszins bekende ervaring gaat geven. De game speelt zich af in New York en is een open wereld game. Dit betekent dat je zelf je pad kan kiezen. Een al aangekondigde nieuwe feature van de game is dat je gebruik kunt maken van parkour om jezelf voort te bewegen. Er is al een tijdje geen nieuws meer verschenen over de game en een release date is nog steeds niet officieel aangekondigd. Maar volgens Ryan Penagos wordt het dus sowieso mogelijk om de nieuwe Spider-Man dit jaar te kunnen spelen. De titel van de game is op het moment ook nog niet bekend, want de gebruikte titel is alleen nog een werktitel. Het lijkt er dus op dat de makers bij Insomniac nog hard aan het werk moeten of dat we snel meer zullen zien van de game.

Marvel 2017

Naast de aankondiging van Spider-Man zegt Penagos in de video ook nog dat dit jaar Marvel Vs. Capcom: Infinite zal uitkomen op de PS4, Xbox One en PC. Er is al eerder bekendgemaakt dat deze game eind 2017 uitgebracht zal worden, maar ook hier ontbreekt nog een specifieke release date. Het zal in ieder geval dus een jaar worden met veel Marvel actie.. De première van Spider-Man: Homecoming is namelijk op 6 juli. Misschien dat de game wel uitgebracht wordt tijdens het draaien van de film. Dit zou in ieder geval een goede zet zijn gezien Spider-Man dan weer even in de spotlights staat.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek