Spider-man PS4 release aangekondigd: DLC en pre-order

Insomniac Games heeft de release van Spider-man aangekondigd. Deze game zal op 7 september verschijnen op PS4. De game werd op de E3 in 2016 aangekondigd en is een PS4 exclusive.

Insomniac Games is bekend van de Ratchet en Clank serie. Zij hebben tevens een aantal original games uitgebracht. Hieronder vallen ‘Fuse’ en de Xbox exclusive ‘Sunset Overdrive’. De game gaat zich afspelen in een open world versie van New York. Spelers zullen in het spel de rol aannemen van de 23-jarige Peter Parker. Hiermee gaan ze het opnemen tegen onder andere Kingpin en Mister Negative.

Spiderman ps4 release

DLC en pre-order bonussen

Verder zijn ook de post launch DLC en de pre-order bonussen vandaag aangekondigd. De digital deluxe editie zal een nieuwe story chapters bevatten als post launch DLC. Deze krijgen de naam Marvel’s Spider-Man: The City that never sleeps. De DLC zal bestaan uit drie chapters met compleet nieuwe missies, villains en characters. Daarbij worden er natuurlijk nieuwe outfits voor Spider-man toegevoegd. De deluxe editie zal 80 dollar gaan kosten. Westerse prijzen zijn helaas nog niet bekend.

Spider-man PS4 release date

Collector’s edition

Spelers die het meest eruit willen halen kunnen voor de collector’s editie gaan. Deze zal in de Verenigde Staten 150 dollar kosten. De collector’s editie zal in beperkte oplage worden verkocht en zal een steelbook case, mini artbook en een spiderman statue bevatten. Van de statue is nog maar een deel onthuld. Insomniac zegt dat spelers extra op het beeldje moeten letten omdat een cruciaal onderdeel mist. Het delen van afbeeldingen van het volledige beeld zou te veel spoilers opleveren.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek