Splatoon 2 ontvangt nieuwe map, wapens en Amiibo’s

splatoon 2

Splatoon’s opvolger op de Nintendo Switch is een wereldwijd succes en alle content die sinds de release verschijnt bewijst maar weer dat de game nog altijd erg populair is. Splatoon 2 ontvangt binnenkort een nieuwe map, nieuwe wapens en twee nieuwe Amiibo’s.

Mariana en Lorelei zullen binnenkort de Amiibo collectie van fans kunnen uitbreiden. Deze twee Inkling sisters zullen later dit jaar verkrijgbaar zijn. Het is nog niet duidelijk welke functionaliteiten deze twee Amiibo’s met zich mee krijgen. De twee Inkling sisters zullen in een two-pack verkrijgbaar zijn. De prijs is nog niet bekend, maar deze zal rond de €25,- liggen.

Met deze nieuwe wapens kan je vier keer achter elkaar over de grond rollen terwijl je aan het schieten bent. Een uitgerekend wapen voor spelers die van snelle actie houden.

Tot slot zal er een nieuwe map worden toegevoegd: Planktonstadion. Deze map is gebaseerd op een basketbalveld en zal dan ook een basketbalveld bevatten met een viplounge en eetruimte. In de Tweet hier beneden kan je alvast een eerste blik opdoen van het nieuwe speelveld.

Ga jij binnenkort aan de slag met de nieuwe wapens, map of zelfs Amiibo’s in Splatoon 2? Laat het ons weten!

Afgelopen weekend heeft het team: Anti-augurk het splatfest toernooi gewonnen. Heb jij team Anti-augurk geholpen met hun overwinnen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek