SpongeBob gaat gewoon door, de geruchten zijn niet waar

SpongeBob SquarePants Cancelled

In Amerika gaat het al een tijdje rond maar ook hier begint het bij mensen op te spelen. Volgens een gerucht zou SpongeBob ermee gaan stoppen, maar dat gerucht is nu uit de lucht geschoten. Onze gele spons gaat gewoon lekker verder!

SpongeBob SquarePants is één van de, als al niet de grootste geanimeerde kinder-show aller tijden. Deze zou volgens een valse Tweet in maart cancelled worden. Deze Tweet werd verstuurd vanuit een Twitter profiel dat erg geloofwaardig overkwam. Het account draagde de SpongeBob naam en had zelfs een blauwe checkmark. De Tweet werd zo gebracht, dat iedereen erin trapte en dat het overkwam alsof deze direct vanuit Nickelodeon kwam.

SpongeBob Squarepants Cancelled

Fans kwamen er nu achter dat deze Tweet een goed georganiseerde fotoshop was en niks meer dan dat. De show is hernieuwd voor een twaalfde seizoen met 26 afleveringen, deze zullen in 2019 op de buis komen. In 2020 staat er zelfs een derde film gepland voor de show. De serie is veelzijdig en vooral bedoeld voor kinderen, maar wil nog wel eens in de spotlight van een gemiddelde ‘meme’ staan. De populariteit is zo hoog dat de show nog wel even geld kan blijven melken. SpongeBob als TV-show maakte een groots debuut in 1999, dus een twintigjarige verjaardag ligt om de hoek. Entertainment Weekly gaf al aan dat de serie de nummer één is voor leeftijden tussen 2 en 11 jaar.

Ben jij stiekem nog een SpongeBob fan? Of vind jij het leuk om met je kinderen naar de serie te kijken? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek