SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

[IMG]

i3D.net is een managed hosting en IaaS provider uit Rotterdam en bedient ruim 30,000 klanten vanuit 16 datacenterlocaties wereldwijd. i3D.net beheert een eigen serverpark van 8,000 servers. i3D.net is opgericht in 2004 in Rotterdam en heeft inmiddels heel wat onderscheidingen in de wacht gesleept, zoals een ranking in de Deloite Technology Fast 500 als snelst groeiende managed hosting provider van de Benelux. i3D.net is tevens de laatste winnaar van de Financieele Dagblad Gouden Gazelle Award in 2012. Met een team van 33 technische medewerkers, bieden wij Infrastructure as a Service (IaaS) en managed hosting-oplossingen voor een breed scala aan klanten. i3D.net bedient onder meer klanten uit de volgende branches: overheid, zorg, sport, gaming, educatie, webshops, hosting, en printmedia.

i3D.net bezit twee eigen datacenters en een eigen serverpark van ruim 8,000 servers wereldwijd: wij zijn een hard groeiende en financieel kerngezonde organisatie. Onze financiele cijfers hebben een AA rating gemeten door onafhankelijke financiële instellingen. i3D.net wordt ook jaarlijks gecontroleerd en gecertificeerd met ISO/IEC 27001 en de CDSA op data bescherming en veiligheid.

i3D.net feiten
• Bezit en beheert 8.000 servers
• Huisvest 6.000 colocatie-servers
• 16 locaties wereldwijd
• 24×7 technische ondersteuning
• Gecertificeerde professionals
• Opgenomen in de ‘Deloitte Fast500’ snelst groeiende technologiebedrijven
• Winnaar van de ‘Financieele Dagblad Gouden Gazelle Award’
• CDSA geauditeerd voor Content Protection & Security
• CISO/IEC 27001 geauditeerde hosting
• Lid van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA)
• Management heeft meer dan 10 jaar werkveldervaring

i3D.net Datacenters
In 2009 stichtte i3D.net een flagship datacenter in Rotterdam en is het uitgegroeid tot de grootste Rotterdam Internet Exchange: SmartDC. Het SmartDC datacenter is 3.500 m2 (36.000 ft²) in grootte en biedt 12 MW aan vermogen. Het SmartDC datacenter van i3D.net is gevestigd in de, als monumentale Unesco-kandidaat genoteerde, Van Nelle-fabriek in Rotterdam, Nederland.

[IMG]

SmartDC staat bekend om het unieke suiteconcept met private cages en suites per klant. Elke suite is een mini-datacenter op zich met eigen koeling, stroombrekers, veiligheidsvoorzieningen en uitbouwcapaciteit. SmartDC exploiteert 24 van deze suites. Het i3D.net SmartDC datacenter is ISO/IEC 27001 gecertificeerd en CDSA gecertificeerd op Content Protection & Security.

Het datacenter is gebouwd op het aanbieden van Tier 3+ specificaties met N +1 koeling, N +1 noodstroomvoorzieningen (UPS), N +1 generatoren en twee transformatoren voor 23.000 Volt netspanning voor een totaal van 12 MegaWatt (MW) aan mogelijk stroomverbruik.

Gelegen in de buurt van de grootste internet exchanges in Europa, is SmartDC een ideale locatie voor het bereiken van een enorme doelgroep. Van de oostkust van de Verenigde Staten tot aan het Midden-Oosten: onze connectiviteit blijft uitstekend dankzij de hoge kwaliteit van de infrastructuur in de regio.

i3D.net Netwerk
i3D.net beheert een grote internet ‘backbone’ in Europa en de Verenigde Staten en is verbonden met meer dan 1.000 peering partners via de grootste internet exchanges ter wereld: AMS-IX, DEC-IX, LINX, NLIX, PLIX en meerdere Tier 1 providers als Level3, Global Crossing, Cogent.

Het i3D.net netwerk maakt gebruik van AS49544 en biedt een grote 244 Gigabit/s capaciteit.

[IMG]

[IMG]

i3D.net wint Gouden Gazelle
In november 2012, won i3D.net de Financieele Dagblad Gouden Gazelle voor snelst groeiende winstgevende onderneming in Zuid-Holland. Ons bedrijf is ook opgenomen in de Deloitte Fast 500 EMEA voor snelst groeiende technologiebedrijven.

kinguin

Kinguin kun je vergelijken met een marktplaats site maar dan alleen voor games en software. Behalve een hele scherpe prijs aan te bieden, hebben we ook een 24/7 klantenservice in meerdere talen (ook in het Nederlands). We doen uiteraard ons best om alleen werkende keys te verkopen maar mocht er onverhoopt toch iets mee zijn, dan is er de “buyer protection” en zullen wij er alles aandoen om je te helpen! Ondertussen opereren we in meer dan 200 landen en hebben we ruim 2 miljoen trouwe klanten.

Daarnaast hebben we regelmatig leuke acties, zoals giveaway’s etc. en zijn we vaak te vinden op de grote internationale evenementen. Het grote voordeel van een gamekey ten opzichte van het vertrouwde schijfje is dat je de game online kunt kopen en een paar minuten later al kunt gamen zonder ervoor naar buiten te zijn geweest! En dan zijn we vaak ook nog eens een flink stuk goedkoper dan in de winkel! Als dat geen motivatie is..

Mocht je interesse hebben om via ons een leuke game te bestellen bij Kinguin dan kun je de kortingscode; inthegame gebruiken voor 3% korting per bestelling. Letterlijk op alles!

[IMG]

[IMG]

!TG Media is opgericht per 1 januari 2011 door Ronald Balk en Jerry Kroskinski. ITG Media is eigenaar van Inthegame.nl, Trophyhunters.nl en Gamehype.nl. iTG Media kent sinds eind 2014 een nieuwe eigenaar genaamd Iwan de Haan. inthegame.nl is met 130.000+ unieke bezoekers per maand één van de grootste gaming- en multimediacommunities van de Benelux.

Na ruim twee en een half jaar PS3Clan.nl zijn we overgestapt naar een multiconsole-, gadget- en Blu-raywebsite: Inthegame.nl. Naast het verstrekken van actueel nieuws over Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PC, PSP, NDS en Mobiele games, recenseren we games, films, gadgets en hardware.

Door deze inhoudelijke verbreding van de content op onze websites, wordt de doelgroep die we bedienen ook steeds groter en meer divers. Nederland telt 9,3 miljoen gamers volgens resultaten van onderzoek, onder meer uitgevoerd door TNS Nipo. Mannen en vrouwen, jong en oud, besteden een aanzienlijk deel van hun vrije tijd aan verschillende vormen van gaming. Met inthegame.nl bedienen we hen steeds van het laatste nieuws en de beste informatie omtrent de Gaming industrie.

[IMG]

Combatshop is een online webwinkel met een eigen winkel en voorraad in Montfoort. Ons assortiment richt zich op airsofters tot professionele gear en uitrustiging voor militairen en politie. Tevens bieden wij een totaalpakket aan voor Outdoor & Survival.

Onze webshop is altijd open en onze winkel is te bezoeken van dinsdag tot zaterdag. Onze openingstijden zijn:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12:00 tot 17:00
Woensdag: 12:00 tot 17:00
Donderdag: 12:00 tot 17:00
Vrijdag: 12:00 tot 17:00
Zaterdag: 09:00 tot 17:00
Zondag: gesloten

Op feestdagen zijn wij gesloten, tenzij aangegeven op onze website.

Wanneer je onze winkel bezoekt voor een specifiek product, dan kun je het beste van te voren even bellen of mailen om te controleren of het product daadwerkelijk (nog) op voorraad is. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Wij kunnen het artikel altijd apart leggen.

[IMG]

Combatshop voor Overheid
Regelmatig leveren wij goederen aan Defensie onderdelen in binnen- en buitenland. Voor zendingen naar gebieden waar de Nederlandse krijgsmacht actief is hebben wij een NAPO-adres nodig. Je bestelling zal dan door de Militaire Post Organisatie worden verstuurd.

[IMG]

Voor meer informatie over onze producten, diensten en prijsopgave neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@combatshop.nl.

Combatshop voor Bedrijven
Combatshop voert regelmatig opdrachten uit voor andere bedrijven (B2B). Zo leveren wij aan diverse collega-webshops uit binnen- en buitenland en voeren wij op maat gemaakte opdrachten uit voor bedrijven.

Enkele voorbeelden zijn:
– Uniformen voor beveiligsbedrijven in binnen- en buitenland.
– Kerstpakketten voor het Ministerie van Defensie.
– Vluchttassen (Bug-Out-Bags) voor bedrijven uit de Verenigde Arabische Emiraten.
– Artikelen zoals kleding en gear voor diverse televisie-series en shows, o.a. BNN voor 101tv en de televisieserie Smeris, TROS (Flikken Maastricht), RTL4 (SYTYCD).

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk