Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  2 dagen ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  2 dagen ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  2 dagen ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Square Enix gaat de strijd aan tegen pesten

Om de alledaagse helden te helpen tegen het pesten, is LIFE IS STRANGE ™ uitgever, Square Enix®, samen met PACER’s National Bullying Prevention Center (NBPC) een bijzondere gemeenschapsdonatie uitdaging gestart.

Het team achter LIFE IS STRANGE en PACER moedigen hun gemeenschappen aan om de hashtag #EverydayHeroes gebruiken om hun verhalen te delen over het overwinnen van tegenspoed, het opkomen voor wat juist is, het helpen van een vriend in nood, en nog veel meer. Voor elk bericht met behulp van de hashtag #EverydayHeroes van 13 januari tot 19 januari, zal Square Enix een donatie aan PACER Nationale Pesten Prevention Center te maken. Aan de helden rondom ons markeren, deze verhalen worden ook onlinevoorzieningen bij everydayheroes.lifeisstrange.com.

Om deze samenwerking te introduceren, heeft Square Enix een video, ingesproken door Ashly Burch (bekroonde stemactrice achter Chloe in het Life is Strange) gemaakt.

Voor meer informatie over de promotie, bezoek: everydayheroes.lifeisstrange.com

Of over PACER de Nationale Pesten Prevention Center, bezoek: PACER.org/bullying

De bekroonde episodische serie ontwikkeld door DONTNOD, LIFE IS STRANGE volgt het verhaal van Max Caulfield, een fotografie senior die ontdekt dat ze kan de tijd terugspoelen tijdens het opslaan van haar beste vriendin Chloe Price. Het paar bevindt zich al snel in het onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van medestudent Rachel Amber, het blootleggen van een donkere kant van het leven in Arcadia Bay. Ondertussen moet Max snel leren dat het veranderen van het verleden soms kan leiden tot een verwoestende toekomst. De Life is Stange: Limited Edition volledig seizoensbox zal 19 januari gelanceerd worden voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Life is Strange kun je hier bestellen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek