Square Enix games naar Nvidia Shield

Nvidia Shield Brand Logo

Vijf bekende games van Square Enix zullen binnenkort verschijnen voor de Nvidia Shield. Vandaag begint het al goed met de grote Tomb Raider (2013) game. Deze game zal voor GeForce NOW members gratis te streamen zijn!

Tomb Raider is natuurlijk al een populaire en grote game waar niet al te lang geleden nog een sequel van uit is gekomen. Voor veel Shield eigenaren zal dit dus ook een aangename verassing zijn! Andere games die te spelen zullen zijn bestaan uit: Sleeping Dogs, Lara Croft and the Guardian of Light, Quantum Conundrum en Murdered: Soul Suspect. Natuurlijk zullen er meerdere games gaan volgen in de toekomst mocht dit plan goed verlopen maar voor nu blijft het bij deze vijf. Inclusief deze games zijn er nog tachtig andere games die te spelen zijn voor mensen met een Nvidia Shield. Uit een aantal vragenlijsten is gebleken dat action-adventure games toch wel de meest gewilde spellen zijn voor de mensen met zo’n mooie Shield. Tomb Raider was de grote winnaar van deze lijsten.

Tomb Raider Lara Croft

Square Enix is de laatste nieuwe bekende publisher die samen gaat werken met het Shield platform. Steeds meer publishers zien de potentie hierin. Zo groeit het portfolio van dit platform uit tot een grote lijst aan games en uitgevers. Voor mensen met een Shield zijn de eerste drie maanden GeForce NOW membership volledig gratis, daarna zul je acht dollar per maand betalen. Voor de mensen die niet bekend zijn met Nvidia Shield is hier beneden een video te zien die je alles erover uit zal gaan leggen. In een notendop: de Nvidia Shield is een streaming media player device waarop je naast het kijken van Netflix en YouTube ook games kunt spelen.

Ben jij benieuwd naar welke andere games nog zullen gaan verschijnen voor dit futuristische platform? En wat vind je van de games die tot nu toe al te spelen zullen zijn? Laat het ons weten in de reacties hier beneden en vergeet niet dagelijks onze mooie website in de gaten te houden voor al je gaming nieuws, prijsvragen en meer!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek