Square Enix kondigt een nieuwe RPG en Studio aan.

Project Prelude Rune

Project Prelude Rune, is de nieuwe RPG titel van Square Enix dat in ontwikkeling is. Deze wordt ontwikkeld door de nieuwe studio Istolia (officiële site) en zal gedirigeerd worden door Hideo Baba (bekend als producer van de Tales series).

De werk titel Project Prelude Rune is een compleet nieuwe RPG en is bedoeld om een “voorgevoel van mysterie” op te roepen. Met de nieuwe studio hebben ze als doel om een sterke boodschap te leveren over het vreugdevolle lied van het leven. De studio, eigendom van Square Enix, is voornamelijk gevormd met developers die er recent bij zijn gekomen. Het zal zich voornamelijk op richten op nieuwe creaties met nieuwe talenten binnen de game industrie.

Project Prelude Rune

Hideo baba vertelde zelf dat hij hoopt dat de studio emotionele verhalen en sterke boodschappen gaat leveren. Deze moeten er voor zorgen dat de speler van het spel, het spel uitspeelt met een glimlach. De afbeeldingen in dit artikel zijn slechts “art concepts”. Naast deze concepten zien we ook een mascotte op hun website. Een kleine baby draak, achter die draak gaf Baba aan dat er een diepere betekenis schuilt achter het design.

Project Prelude Rune

We wachten de toekomstige berichten af wat betreft de release datum en op welke platforms ze verschijnen. Gezien ze nog veel mensen zoeken bij de studio, kunnen we daar nog voorlopig wel op wachten. Al met al belooft het wel veel goeds. Maar we weten iniedergeval een ding en dat is dat Square Enix altijd voor goede en mooie RPG’s zorgt. En ongetwijfeld zal dit ook weer een pareltje worden.

Porject prelude

Bron: DualShockers

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek