Square Enix lente suprise 2017

Een aantal keer per jaar met feestdagen kondigt Square Enix een bundel aan voor een bepaald bedrag met spellen erin. Meestal is wat je voor deze boxen betaald een stuk minder dan wat de waarde is van diezelfde boxen. Een mooie deal dus! 

De prijs van dit pakket is 11,99 euro en we kunnen al vertellen dat Just Cause 3 deel gaat uitmaken van het pakket. Welke andere spellen erin zitten is nog niet duidelijk en wordt pas bekend gemaakt als je het pakket niet meer kunt kopen. Je kunt het pakket kopen tot en met 27 maart. Hierna krijg je een e-mail met de download codes voor de spellen. Op de pagina van Square Enix staat het volgende over dit pakket:

Just Cause 3 DLC

For just £9.99, the Spring Surprise Box contains JUST CAUSE 3 as well as 3 other mystery games!

The Spring Surprise Box is available for pre-order between 9am GMT 20/03/2017 till 5pm GMT 27/03/2017. Code distribution will occur on 28/03/2017

Mocht je dus nog ergens wat geld hebben liggen lijkt dit een mooie kans om het uit te geven. Just Cause 3 is van zichzelf al van meer waarde dan de 11,99 euro die je betaald en dan krijg je ook nog eens andere spellen erbij. Een koopje! Je kunt het pakket via de volgende link bestellen: Klik .

Wat hoop jij dat er in deze Square Enix doos zit? Ga jij hem ook halen? Laat het ons weten in de comments! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek