Ontdek Square Enix’s Lost Sphear in deze nieuwe screenshots

Square Enix heeft nieuwe screenshots gedeeld voor Lost Sphear, een nieuwe aankomende RPG van de Tokyo RPG Factory. De nieuwe foto’s laten meer zien van de wereld, het gevechtssysteem en andere mechanics. Buiten dat nog een boel nieuwe footage van andere elementen.

Net als de vorige titel van deze studio, zal Lost Sphear een traditionele RPG worden die hevig is geïnspireerd door Chrono Trigger. De nieuwe screenshots laten deze elementen ook goed zien. Iets wat heel erg op viel zijn de Mech Suits. Ook laten sommige screenshots protagonist Kanata zien met zijn ‘party’.

 

De wereld van Lost Sphear is best apart. Deze wereld is gecreëerd door herinneringen. Als herinneringen vergeten worden, zal ook dat stuk van de wereld verdwijnen. Na dat Kanata dit fenomeen meemaakte en zijn moeder plotseling in een mitte wist verdween, gaat hij met zijn party op zoek naar een oplossing voor dit probleem! dit team zal onderweg meer vrienden tegenkomen, zoals Van, die magie gebruikt om een wapen (Bits) te controllen. Net als in I Am Setsuna, zal Lost Sphear een active-time gevechtssysteem dat beter geoptimaliseerd is om spelers meer vrijheid te geven. Square Enix heeft verder nog geen details gegeven over de Mech Suits, maar wel kan je ze al bewonderen in de screenshots hier boven!

Lost Sphear komt uit voor op de Nintendo Switch, Playstation 4 en de PC, ergens in het eerste kwartaal van 2018. De game zal als fysiek kopie vijftig Euro gaan kosten, dit samen met twee gratis soundtracks. De game zal alleen fysiek zijn voor de Playstation 4. Voor de Switch en PC zal je de game online moeten kopen! Ga jij hem halen? Laat het ons eventjes weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek