Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Ontdek Square Enix’s Lost Sphear in deze nieuwe screenshots

Square Enix heeft nieuwe screenshots gedeeld voor Lost Sphear, een nieuwe aankomende RPG van de Tokyo RPG Factory. De nieuwe foto’s laten meer zien van de wereld, het gevechtssysteem en andere mechanics. Buiten dat nog een boel nieuwe footage van andere elementen.

Net als de vorige titel van deze studio, zal Lost Sphear een traditionele RPG worden die hevig is geïnspireerd door Chrono Trigger. De nieuwe screenshots laten deze elementen ook goed zien. Iets wat heel erg op viel zijn de Mech Suits. Ook laten sommige screenshots protagonist Kanata zien met zijn ‘party’.

 

De wereld van Lost Sphear is best apart. Deze wereld is gecreëerd door herinneringen. Als herinneringen vergeten worden, zal ook dat stuk van de wereld verdwijnen. Na dat Kanata dit fenomeen meemaakte en zijn moeder plotseling in een mitte wist verdween, gaat hij met zijn party op zoek naar een oplossing voor dit probleem! dit team zal onderweg meer vrienden tegenkomen, zoals Van, die magie gebruikt om een wapen (Bits) te controllen. Net als in I Am Setsuna, zal Lost Sphear een active-time gevechtssysteem dat beter geoptimaliseerd is om spelers meer vrijheid te geven. Square Enix heeft verder nog geen details gegeven over de Mech Suits, maar wel kan je ze al bewonderen in de screenshots hier boven!

Lost Sphear komt uit voor op de Nintendo Switch, Playstation 4 en de PC, ergens in het eerste kwartaal van 2018. De game zal als fysiek kopie vijftig Euro gaan kosten, dit samen met twee gratis soundtracks. De game zal alleen fysiek zijn voor de Playstation 4. Voor de Switch en PC zal je de game online moeten kopen! Ga jij hem halen? Laat het ons eventjes weten in de reacties hier beneden!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek