Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Star Ocean 5 collector’s edition onthuld

Star Ocean 5

Square Enix heeft details over de collector’s edition van de aankomende action RPG Star Ocean Integrity and Fathlessness onthuld. De collector’s edition kan via de online store van Square Enix vooruitbesteld kunnen worden en zal een steelbook case, artbook, exclusieve art cards, een Pangalactic Federation ID card en een CD met de titel “The Sounds of Star Ocean” bevatten.

De collector’s edition zal ook wat digitale content bonuses waaronder in game DLC bevatten. De DLC zal onder andere bestaan uit The Ring of the Valkyries, Gold Bunny Statue, Bushybrume Cincture, Wristlet of the Stars en Secret Sthalian Tome.

Star Ocean collector's edition

Star Ocean Integrity and Faithlessness is de vijfde game in de main Star Ocean serie. De game werd in April vorig jaar aangekondigd voor de Playstation 3 en de Playstation 4. Het verhaal zal zich afspelen tussen de gebeurtenissen van Star Ocean 2 en Star Ocean 3 in. Fidel Camus zal de hoofdrol op zich nemen. De RPG zal op 1 juli in Europa verschijnen.

“The collector’s edition also includes some digital content bonuses in the form of in-game DLC, which include The Ring of the Valkyries, Gold Bunny Statue, Bushybrume Cincture, Wristlet of the Stars, and Secret Sthalian Tome.”

In Japan is de game al uit. Producer van de game, Shuichi Kobayashi, heeft al eerder over de game gesproken en vertelde dat hij denkt dat de interesse in console games aan het verminderen is. Daarom voelt de vijfde Star Ocean game voor de producer meer als een reboot van de serie omdat het verhaal tussen deel 1 en 3 compleet voelde. Feedback van fans wees er echter op dat zij meer van de game willen. Vandaar dat developer Tri-Ace heeft besloten het verhaal uit te breiden en verder te gaan rond deel 3. In chronologische volgorde zal deel 5 dus dichtbij deel 3 staan. De bedoeling is dat deel vijf een uitdagende game met een betere core zal worden.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek