Star Wars: Battlefront 2 eerste trailer gelekt

Battlefront 2

De eerste trailer van Star Wars: Battlefront 2 is gelekt. De bedoeling was dat EA de eerste beelden van de nieuwe game op 15 april zou tonen. Het is nog onbekend of het om deze trailer gaat of dat we 15 april nog iets nieuws te zien krijgen.

De gelekte trailer is te vinden op Vimeo. De trailer geeft veel informatie over de mogelijkheden in Star Wars: Battlefront 2. De game zal een story mode bevatten, mogelijk genaamd The Untold Soldier’s Story. Daarnaast zal de game weer multiplayer battles bevatten net als het voorgaande deel. Het grootste nieuwtje is waarschijnlijk dat Battlefront 2 alle Star Wars era’s zal bevatten. Dit betekent dat het mogelijk zal zijn om met alle bekende karakters van het Star Wars universum te kunnen spelen. In de trailer zijn beelden te zien van Darth Maul, Yoda en Kylo Ren. Of er ook space battles in het tweede deel van Battlefront zitten is uit de trailer nog niet te halen. Hiervoor zullen we moeten wachten op meer informatie.

Pre-order bonus

De trailer laat ook zien dat de game zal verschijnen met een pre-order bonus. Als je Battlefront 2 pre-ordered ontvang je namelijk Star Wars: The Last Jedi heroes. De titel van de pre-order bonus is gelijk aan de titel van Star Wars VIII, de eerstvolgende film in de franchise. Het lijkt er dus op dat het pre-orderen van Battlefront 2 je de heroes van de nieuwste film er gratis bij zal geven. Om zeker te weten wat de pre-order inhoudt, moeten we echter ook nog op meer informatie wachten.

Op 15 april zal EA officieel de eerste trailer van Star Wars: Battlefront 2 tonen, zoals eerder door ons vermeldt. Of het om dezelfde trailer gaat is nog niet zeker.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek