Star Wars Battlefront 2 vanaf 17 november verkrijgbaar

Een nieuw deel van EA’s Star Wars Battlefront is onderweg na het eerste deel die in 2015 verscheen. De trailer van de game verscheen tijdens het Star Wars Celebration event in Orlando.

De storyline van Battlefront 2 speelt zich af na de gebeurtenissen uit Return of the Jedi. Een Imperial Commander genaamd Iden Versio is vastberaden om de Emperor te wreken. De campaign zal ook vanuit andere oogpunten benaderd worden. Ook zal er een nieuwe planeet worden geïntroduceerd, namelijk Iden’s thuis planeet.

De multiplayer biedt trooper classes, maar ook een upgrade systeem voor troopers en heroes, welke zorgen voor een diepere customization. De troopers die je speelt zullen afhankelijk zijn van de era en locatie waar je op dat moment in speelt. Clone Wars troopers zullen bijvoorbeeld niet voorbij komen op Hoth. Heroes lijken ondanks era wel overal beschikbaar te zijn.

Star Wars Battlefront 2 zal vanaf 17 november verkrijgbaar zijn voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek