Star Wars: Battlefront feedback bereikt EA

EA Star Wars: Batllefront feedback

EA heeft bevestigd dat ze de feedback over Star Wars: Battlefront hebben gezien. Veel opmerkingen over een gebrek aan diepte en het ontbreken van een single-player campaign gaan rond. Volgens EA zijn de teams die werken aan de Battlefront sequel op de hoogte van de feedback.

Hoe met de feedback zal worden omgegaan is nog niet duidelijk. Battlefront is ondanks de tegenvallende ratings enorm succesvol geweest. Meer dan 14 miljoen exemplaren werden verzonden naar retailers. Dat maakt Star Wars: Battlefront toch een van de best presterende Star Wars games ooit. Dat neemt niet weg dat er ruimte voor verbetering is.

EA Star Wars: Battlefront Feedback

De sequel verschijnt pas ergens in 2017. Ondanks dat er al enkele details bekend zijn, moet de titel nog aangekondigd worden. De game zal in ieder geval wel content van de nieuwe film bevatten. EA heeft verklaard dat de sequel veel groter zal zijn dan het eerste deel. DICE, ook de makers van de eerste game, werken nu samen met Motive Studios. Aan welk deel Motive werkt is niet duidelijk.

Star Wars: Battlefront werd just ontwikkeld om toegankelijk te zijn. Dat de diepte ontbreekt zou voor hardcore fans dus best kunnen. Een campaign werd volgens geruchten weggelaten om er voor te zorgen dat de game op tijd uit was voor de release van Star Wars: The Force Awakens. EA geeft echter toe niet blij te zijn met de 75 rating. Daar willen ze dan ook graag aan werken.

 

 

Star Wars acteur John Boyega blijkt groot voorstander van een single player campaign voor Battlefront 2. Zo heeft hij EA zelf gevraagd om daar aan te werken. Battlefront blijft voorlopig nog even door gaan. De game kreeg onlangs nog een Rogue One DLC die gratis is voor season pass houders. Dit zou de laatste expansion zijn voor Battlefront. De DLC voegt 4 nieuwe maps en een nieuwe game mode toe.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek