Star Wars Battlefront Holiday Weekend

Star Wars Battlefront Death Star

EA zorgt aankomend weekend voor een extra reden om Star Wars Battlefront weer uit de kast te trekken. Het is namelijk van 23 tot en met 25 december voor iedereen mogelijk om de Death Star DLC gratis te kunnen spelen. Daarnaast levert spelen ook nog dubbele XP op.

Voor de doorgewinterde Star Wars Battlefront speler zal de Death Star DLC alweer oude koek zijn. Deze werd namelijk al in september uitgebracht en op dit moment is het al voor iedereen mogelijk om de laatste DLC Rogue One te spelen. Als je echter het spel al een lange tijd in de kast had liggen, heb je nu weer een goede reden om hem tevoorschijn te halen. De Death Star DLC bestond uit nieuwe maps, game modes, characters en wapens. Het is al zeker dat de maps en game modes speelbaar zijn dit weekend. Het is echter nog de vraag of de characters en wapens ook beschikbaar zullen zijn. Dit zal nog even afwachten worden.

Dubbele XP

De hardcore Star Wars Battlefront speler wordt echter niet in de steek gelaten. Eerder deze maand werd de laatste DLC Rogue One: Scarif uitgebracht. Deze DLC bevat locaties en characters van de aankomende film Rogue One. Aankomend weekend worden de hardcore spelers ook nog verrijkt met dubbele XP. Als je het levelen van Battlefront maar een lang proces vond, kan je dit weekend even flink wat progressie maken! En dit is nog steeds niet alles. Als je inlogt tussen 23 en 25 december krijg je daar 5000 credits voor. Genoeg redenen om Star Wars Battlefront dit weekend weer kapot te spelen dus!

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek