Star Wars Battlefront II: The Last Jedi Season

EA heeft gisteren de eerste set uitbreidingen voor Star Wars Battlefront II bekend gemaakt. Volgens hun gaat het om geheel gratis content. In december starten ze met The Last Jedi Season, dit zal onder andere nieuwe helden, maps en voertuigen bevatten.

Na een hele hoop gezeur en boze berichten, komt EA met gratis nieuwe content. In The Last Jedi kunnen de spelers hun kant kiezen. Er kan gekozen worden voor de Resistance of voor de First Order. De keuze is belangrijk hierin, want het geeft je de mogelijkheid om deel te nemen in speciale uitdagingen. Deze uitdagingen kunnen beloningen opleveren. De keuze kan je maken vanaf 5 december.

SWBII

13 december zal het allemaal van start gaan. Met de introductie van Finn voor de Resistance en Captain Phasma voor de First Order. Je kan ze dan in game unlocken net als de andere helden. De kant die dezelfde week de meeste uitdagingen volbrengt zal beloond worden met een special lootcrate. Hierin zullen sterke en krachtige powerups zitten voor Finn of Captain Phasma. Verder komt die week ook twee nieuwe maps uit: Crait(groundmap) en D’Qar(spacemap). Voor de spacemap krijgen we ook nog een nieuwe starfighter: Tallie Lintra’s RZ-2 A-wing. De Campaign van Iden Versio krijgt ook een vervolg met een aantal nieuwe missies.

Kortom EA is flink gezwicht na alle commentaar. Nu met deze gratis content onderweg, gaan jullie de game alsnog halen en spelen? Laat het ons hieronder weten.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek