Star Wars Battlefront II updates zijn onderweg

star wars battlefront 2

Vandaag liet EA weten in hun blog dat ze de komende maanden verder blijven werken aan Star Wars Battlefront II en er meerdere updates zullen uitkomen.

De afgelopen maanden waren behoorlijk bewogen met miljoenen spelers die hun Star Wars fantasieën vanaf de lancering beleefden in Star Wars Battlefront II. In het The Last Jedi Seizoen voltooiden spelers meer dan 10 miljoen quests voor the First Order of the Resistance en hielden zich meer dan 156 miljoen keer bezig met wanhopige confrontaties op Crait.

Met het doel om de best mogelijke ervaring te creëren door rekening te houden met de feedback van fans, kunnen spelers uitkijken naar een overvloed aan nieuwe updates en toevoegingen in de komende maanden, waaronder:

  • Een vernieuwd progressie systeem: Feedback van spelers is hier essentieel in geweest en ze bereiden belangrijke veranderingen voor in het progressie systeem die veel van de dingen zullen behandelen waar de spelers naar hebben gevraagd. Hoewel ze nu niet al te gedetailleerd erop in kunnen gaan, worden er in maart meer details gedeeld.
  • Jetpack Cargo: In februari komt een nieuwe game mode genaamd Jetpack Cargo. Twee teams van acht spelers uitgerust met jetpacks gaan strijden in Jetpack Cargo, een hectische en snelle manier van spelen. Deze game mode zal maar een gelimiteerde tijd beschikbaar zijn om te spelen, mis het niet.
  • Een nieuw seizoen komt eraan: Ze hebben veel geleerd van het eerste seizoen aan content voor Star Wars Battlefront II en ze hebben de lessen meegenomen in hun nieuwe plannen voor de toekomst. Meer informatie over het nieuwe seizoen is er helaas nog niet.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek