Star Wars: Battlefront II verschijnt dit jaar, meer informatie op 15 april

Battlefront 2

EA kondigt aan via Twitter dan Star Wars: Battlefront terugkeert dit jaar. Deel 2 zal 15 april verder toegelicht worden wanneer we een eerste blik mogen wagen aan Battlefront II. 

Het is niet de eerste keer dat we zulk nieuws via Twitter mogen binnenloodsen. Ook met Battlefield 1 waren Electronic Arts en DICE flink bezig om via Tweets meer informatie en beelden van de game er uit te strooien vóór de release. Ditmaal maakt EA wederom via Twitter bekend dat we dit jaar nog mogen gaan genieten van Battlefront II en dat we op 15 april 20:30 een eerste blik gaan ontvangen van de nieuwe Battlefront.

Star Wars: Battlefront verscheen al in 2015. Het is waarschijnlijk dat Battlefront II ook in het najaar van 2017 zal verschijnen, zo ongeveer twee jaar na het eerste deel. De eerste game kreeg wat gemengde feedback. Sommige vonden de game helemaal prachtig terwijl andere de game veel minder interessant vonden dan de originele Battlefront games. Het blijft even de vraag wat er met deze kritiek is gedaan voor deel 2. Je kunt onze review van Battlefront hier lezen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek