Star Wars: Battlefront support nog niet ten einde

Star Wars: Battlefront support

Star Wars: Battlefront krijgt geen nieuwe Skirmish content. Dat wil echter niet zeggen dat het hier allemaal stopt voor de Star Wars game. Support voor de game gaat namelijk gewoon door. Community manager Matt Everett schreef op het forum nog niet klaar te zijn met de game. 

Het team blijkt zich erg te verheugen op onder andere bug reports en content requests vertelt Everett. Support voor Battlefront gaat daarom door. Dat er geen nieuwe Skirmish content komt, wil ook niet zeggen dat er geen andere nieuwe content komt. Battlefront heeft al vier grote expansion packs gehad. De vier expansions ( Outer Rim, Bespin, Death Star en Rogue One: Scarif) voegden nieuwe maps, wapens, characters en modes toe. Daarmee groeide de game in de loop van 2016 enorm. Hoe de support voor de game nu vorm zal gaan nemen is nog niet duidelijk.

Star Wars: Battlefront support

Ondertussen gaan er allerlei geruchten over de Battlefront sequel. Deze zou namelijk in ontwikkeling zijn en dit jaar nog uitkomen. Dat zal op de Xbox One, Playstation 4 en PC zijn. De game gaat dan ook groter worden dan de originele uit 2015. Dat zal betekenen dat er meer locaties en meer hero characters worden toegevoegd. De Star Wars: Battlefront sequel wordt ontwikkeld door DICE, Motive studios en Criterion.

Ondanks dat Battlefront een grote hit was, vonden veel mensen dat de inhoud niet veel diepte bood. Waarschijnlijk komt dit door het beperkt aantal maps en hero characters die op release beschikbaar waren. Dat zou inmiddels anders moeten zijn. Hoe de sequel om zal gaan met de kritiek die het eerste deel kreeg is niet duidelijk. Wel duidelijk is dat de developers luisteren naar de kritiek en wel hopen er iets mee te doen. De sequal zal dan ook goed moeten presteren om het eerste deel te verslaan. Van Star Wars: Battefront werden namelijk 14 miljoen exemplaren verkocht.

 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek