Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  8 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 dag ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Star Wars Battlefront zonder micro-transactions!

De beta van Star Wars Battlefront staat letterlijk voor de deur, in dit spel zal je je wapens via credits moeten kopen. Echter zal Star Wars Battlefront geen micro-transactions bevatten, de credits die je in de game kan verdienen om betere gear vrij te spelen zal puur gebaseerd zijn op je prestaties in de game zelf. 

Micro-transactions zijn de afgelopen jaren nagenoeg de standaard geworden in games. Van de punten die je kan kopen voor Fifa Ultimate team tot extra skins en camo’s voor je wapens in Call of Duty. Sommige gamers vinden het geen probleem, anderen ergeren zich er blauw aan dat ze niet alle opties vrij hebben na €60 betaald te hebben voor een game. Micro-transactions worden vaak ook gezien als iets wat een online game breekt, hoewel veel games de betaaloptie alleen gebruiken voor cosmetische spullen heeft het concept nooit het imago van zich af kunnen slaan dat het een pay-to-win optie is.

Echter, de makers van Star Wars Battlefront slaan hier blijkbaar een andere weg in, hoewel er in de game gebruik wordt gemaakt van credits waarmee men wapens kan kopen om het rebellentuig…ik bedoel…de tegenpartij het leven zuur te maken, zal dit geen betaaloptie zijn in de game. Design Director Niklas Fegraeus gaf in een interview aan; ”De credits die je gebruikt om dingen te kopen in de game zijn verdiend. Je speelt het spel, je haalt doelstellingen en dat is hoe je de credits krijgt. Het is een systeem zijn dat gebaseerd is op je prestatie in het spel.”

Iedereen heeft er natuurlijk zijn eigen mening over maar laat ik een van de personen zijn die dit als een verademing ziet met de grote aantal titels die dit jaar nog zal verschijnen. Hoe graag ik ook alles in ieder spel zou willen ontdekken en gebruiken, ik voel toch altijd een knoop in mijn maag wanneer ik zie dat ik extra moet betalen voor een spel waar je al een redelijk bedrag voor neer hebt moeten leggen.

Op 7 oktober is er de mogelijkheid om de beta al te downloaden voor start op 8 oktober. Wil je ook mee doen maar heb je geen zin om alleen te spelen? Join ons dan op het forum en teamspeak en speel met ons mee!

Bekijk hier de trailer van Star Wars Battlefront!

De beta van Star Wars Battlefront is van 8 tot 12 oktober. De release van de game is 17 november voor Playstation 4, Xbox One en PC.

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Azari
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Helldon
Profielfoto van remcob93
Profielfoto van owning
Profielfoto van Rowdreas
Profielfoto van Milkybum