Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Star Wars game besproken door Uncharted schrijver

Star Wars Uncharted

Amy Hennig, schrijver van de eerste drie Uncharted games en huidige creative director van een EA & Visceral Games Star Wars titel, heeft haar vooruitgang over een nieuw verhaal in het Star Wars universum besproken. Hennig sprak tijdens een panel tijdens de Star Wars Celebration en vertelde dat haar inspiratie van de films komt.

Hennig brengt de films terug naar de basis in haar creative proces om te zien hoe de films, en hun verhaal, naar games omgezet kunnen worden. Dezelfde methode zou zijn gebruikt voor het schrijven van de Uncharted games toen Hennig voor Naughty Dog werkte. Er wordt nauw samengewerkt met Lucasfilm omdat er een origineel verhaal wordt geschreven. Dit verhaal zal nieuwe personages, locaties, tech en natuurlijk nieuwe wezens bevatten. De samenwerking zal noodzakelijk zijn om er voor te zorgen dat de vernieuwingen de authenticiteit van het huidige Star Wars universum niet aantasten. De twee moeten naast elkaar kunnen bestaan.

Star Wars Uncharted

Volgens Hennig is het haar doel om de speler te laten ervaren dat hij/zij echt een Star Wars film heeft gespeeld. Daarom moet de structuur van de games goed zijn. Het is daarom belangrijk voor Hennig om de films goed te bestuderen.

Er werden geen details over de aankomende Star Wars game losgelaten. Wel werd er gehint naar de zelfde toon als de Uncharted games. Voor Hennig is vooral de cast van de game belangrijk. Veel Star Wars titels hebben een co-hoofdrolspeler. Volgens Hennig is dat opvallend, omdat weinig andere series dit doen. Wanneer je de gevechten in de serie terug breng naar hun basis, zijn het vaak de hoofdrolspelers die tegenover een grote groep vijanden staan en daarom slimmer moeten zijn of goed moeten samenwerken. Het is de bedoeling de speler het gevoel te geven dat zij dit ook voor elkaar hebben gekregen. Een grote uitdaging aldus Hennig.

Wat voor game het gaat worden is niet zeker. De geruchten gaan van third-person tot open world.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek