Star Wars: Rogue One trailer en info

Het is nog even wachten, maar 14 december is Star Wars: Rogue One te zien in de bioscoop. Onlangs is er een nieuwe trailer uitgekomen. Die wat meer uitleg geeft over het ontstaan van de Death Star en het ruimtestation van The Galactic Empire.

De film vertelt het verhaal van een aantal helden die in een onstuimige tijd met elkaar samenwerken om de Death Star te stelen van de Empire. Dit is een allesbepalend moment in de Star Wars-mythologie. De trailer vestigde een record, omdat binnen 24 uur de trailer 112 miljoen keer werd bekeken. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Felicity Jones, Diego Luna, Mads Mikkelsen en Forest Whitaker.

Dream
De trailer toont vooral de angst van The Rebellion om de strijd aan te gaan met de Death Star. Je zult de trailer, met de naam ‘dream,’ vast nog wel tegen komen op de televisie, want daar is hij voor bedoeld. Vandaar dat hij maar 31 seconden duurt, als je je afvraagt waarom hij nou zo kort is. Als we de trailers naast elkaar leggen, dan lijkt het erop dat de film met name draait om de strijd tussen de Empire en Jyn Erso(gespeeld door Felicity Jones).

Voor alle liefhebbers, deze Rogue One trailer is er een van vele en daarom kun je beter naar de YouTube pagina van Star Wars gaan. Daar zijn verschillende trailers te zien van de film.

Rogue One: A Star Wars Story, is dus vanaf 14 december te zien in de bioscoop. Gisteren is de kaartverkoop al van start gegaan. Disney heeft dit besloten om aan de vraag van de fans te voldoen. Rogue One is een spin-off van de gewone Star Wars reeks, waar we vorig jaar het zevende deel van te zien kregen. De kaarten zijn via deze link te bemachtigen.

En dan is er natuurlijk nog de nieuwe DLC voor Star Wars: Battlefront

Zit jij als eerste in de bioscoop?

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek