Stardew Valley multiplayer op korte termijn beschikbaar

Stardew Valley

De makers van Stardew Valley hebben via Twitter aangekondigd goed op weg te zijn met de multiplayer Modus. Indien alles naar verwachting verloopt zal deze over ongeveer een maand gereed zijn.

Stardew Valley is vanaf zijn release een groot succes geweest. De game is uitgebracht op onder andere PC, Nintendo Switch, Xbox en PlayStation 4. Spelers van deze game zijn echter al een tijdje enthousiast in afwachting op een multiplayer modus voor de game. De developer van de game is hier dan ook hard mee aan de slag. Indien alles verder goed verloopt zal de multiplayer modus al over een maand gereleased kunnen worden. Indien dit het geval is zal dit als eerste beschikbaar zijn voor PC gamers. Vervolgens zal de multiplayer modus beschikbaar worden voor Nintendo Switch, gevolgd door Xbox en PlayStation 4. Er is echter nog niks bekend over hoeveel tijd er tussen de releases voor de verschillende platforms gaat zitten.


Bugs

De developer van Stardew Valley is momenteel nog druk bezig met het opsporen en oplossen van bugs in de multiplayer modus. Zodra zij hier ver genoeg in gevorderd zijn verwachten wij dat de exacte releasedatum hiervan bekend zal worden gemaakt. Tot die tijd dienen wij echter nog even geduld te hebben.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek