StarFox 64 komt eraan!

StarFox

Op de Nintendo Wii U zijn niet alleen maar spellen te vinden die gemaakt zijn voor de Wii U. De console is ook nog eens compatible met een groot aanbod aan games die eerder op consoles zijn uitgekomen, zoals de Nintendo 64. Dit gebeurt door middel van de Virtual Console. Hier komt nu nog een game voor uit.

En het is niet de minste! StarFox 64 komt op 24 maart uit voor Wii U eigenaren. Wanneer je hem gedurende de eerste maand haalt krijg je ook nog eens 50 procent korting en dit komt neer op zo 5 euro.

Starfox

Nintendo staat er om bekend dat je games ook kan spelen van oudere consoles. Dit is natuurlijk wel heel leuk omdat Nintendo een grote historie heeft in de gaming industrie. Op deze manier hoef je dus niet op jacht naar oude consoles maar kun je gewoon gebruik maken van de nieuwste console en nogsteeds toegang hebben tot oudere games. Het is dan ook aan te nemen dat de nieuwe console van Nintendo, die nu de codenaam NX draagt ook gewoon een groot aanbod zou krijgen uit de Nintendo historie. Een nadeel tot nu toe was wel dat met elke nieuwe console je ook weer opnieuw de games moest kopen, iets wat aardig in de prijs kan lopen. PlayStation doet dit bijvoorbeeld anders doormiddel van een account systeem, zo kun je bijvoorbeeld op je PlayStation Vita en op je PlayStation 3 dezelfde PlayStation 1 game spelen zonder opnieuw geld te moeten neerleggen. Wel gaan er geruchten dat Nintendo dit in de toekomst wilt aanpassen met een nieuw account systeem. Misschien dat dit wel dit jaar al allemaal uit de doeken wordt gedaan, wanneer Nintendo haar nieuwe console aan de wereld toont.

Hoe dan ook komt StarFox 65 al snel naar de Wii U. De vraag is, ga jij hem halen? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek