Starlink krijgt nieuwe gameplay

Starlink Ubisoft E3 2018 Star Fox Nintendo

Ver, ver weg in het Atlas stelsel wordt er gevochten tussen goed en kwaad. De speler gaat een verhaallijn volgen van het Team Starlink die het stelsel moet redden. De E3 dit jaar is veelbelovend en dus ook voor Ubisoft!

Een game die je ook in real life moet spelen met items. Uniek opzich maar toch heeft het iets weg van Skylanders. Verander het schip dat op je controller zit door hun wapens te switchen. Zo kun jij jouw schip veelzijdig maken en alle vijandige schepen uitschakelen.

Een nieuwe trailer van de game laat zien dat onze grote vriend Star Fox verschijnt in deze game. Echter deze zal alleen beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. Dit is weer een teken dat de samenwerking tussen Nintendo en Ubisoft ieder jaar sterker word en het zal zorgen voor meer en meer collabs.

De game zal beschikbaar zijn vanaf 16 Oktober 2018 op de Playstation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Star Fox zal exclusief op de Switch te spelen zijn. Bekijk de rest van de E3 op onze website!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek