State of Decay 2 prijs en release datum onthuld

State of Decay 2

State of Decay 2, Microsoft’s nieuwe zombie survival game heeft een officiële release datum gekregen. Vanaf 22 mei mogen spelers aan de slag in het tweede deel van de franchise. Opvallend genoeg is dat de game niet full-priced zal worden.

De standaard game zal voor maar €30,- euro verkrijgbaar zijn terwijl de Ultimate Edition van de game €50,- kost. De ultimate Edition bevat naast State of Decay 2 ook het eerste deel uit de franchise en zal de toekomstige Independence en Daybreak DLC bevatten. Spelers die besluiten de game te pre-orderen zullen extra in-game pre order bonussen bevatten. Microsoft heeft nog niet gemeld wat voor bonussen dit zijn.

De reden waarom de game geen prijskaartje krijgt van €60,- is omdat de ontwikkelaars een grote community van de game willen maken met voortdurende ondersteuning.

“Our goal is to build a long-term relationship with the State of Decay community and to foster deeper experiences with the franchise,” meldt Microsoft GM of Games Marketing Aaron Greenberg. “We believe State of Decay 2 accomplishes this goal by immersing fans in the ultimate zombie survival fantasy, and we want to give more players the opportunity to join in and experience this unique game.”

De game zal vanaf 22 mei verkrijgbaar zijn voor Xbox One en Windows PC. Spelers die de Ultimate Edition pre-orderen mogen vier dagen eerder, vanaf 18 mei al aan de slag met deze game. Indien je in het bezit bent van een Xbox Game Pass mag je kosteloos aan de slag met de game vanaf de release op 22 mei.

State of Decay 2 is een directe opvolger van State of Decay die eerder lanceerde op de Xbox 360. Het vervolg zal een meer open wereld bevatten dat het eerste deel. Ga jij aan de slag met deze zombie survival game zodra de game verschijnt in mei? Laat het ons weten in de comments!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek