State of Decay 2 toont nieuwe gameplay

Tijdens PAX-East 2018 heeft Undead Labs een nieuwe trailer voorbereid voor hun booth. Deze trailer is nu ook online te zien en toont ons gloednieuwe gameplay uit State of Decay 2.

Eerder kon je al lezen dat deze game voor maar €30,- zal worden aangeboden om nog meer publiek aan te trekken naar de franchise. State of Decay 2 zal een long-running titel worden die voortdurend wordt ondersteund met nieuwe content.

In de nieuwe gameplay trailer hierboven zien we de combat in de game, het besturen van auto’s, een crafting systeem, het Homestead systeem, verschillende executies en natuurlijk de open-wereld die er op een eerste oogopslag aannemelijk uitziet.

Het vervolg op State of Decay verschijnt al op 22 mei voor Xbox One en Windows PC via het Play Anywhere programma. Ultimate Edition spelers mogen vier dagen eerder aan de slag, op 18 mei. Indien je beschikt over Xbox Game Pass mag je vanaf 22 mei aan de slag met game zonder hier extra te voor betalen. Lees hier onze impressie van de game tijdens Gamescom 2017.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek