Steam brengt ons: ‘Het beste van 2017’

Steam

Weet jij niet welke game jij wilt spelen om 2018 in te luiden? Dan heeft Steam iets lekkers voor jullie! Steam heeft namelijk een mooie ‘compilatie’ gemaakt van het beste uit 2017.

het maakt niet uit of de games gemaakt zijn in 2017 of juist eerder, de beste titels staan erbij. Dit gaat zich om games die bijvoorbeeld veel werden gespeeld, of die het meest hebben verkocht. Natuurlijk zijn er ook de games die de meest spelers tegelijk online hebben, waarin PUBG dan weer erg schijnt. Bekijk hier beneden even de verschillende lijstjes. Ze staan niet in specifieke volgorde omdat Steam dit niet nodig vind, goed is goed en veel gespeeld is veel gespeeld!

Dit gaat zich natuurlijk alleen om de titels die via Steam te spelen of te kopen zijn! Voor een volledig overzicht van de beste games van het afgelopen jaar kan je hier klikken! Voor velen was The Legend of Zelda: Breath of the Wild toch echt wel de topper van dit jaar, en dat is niet gek. Nintendo bracht ons een top-notch open wereld game met meer innovatie en creativiteit dan ooit tevoren gezien. De game kreeg overal 10/10 en voor de Switch als nieuwe console was dit een grootse opener. Bekijk hier beneden even een toffe trailer voor de game.

Welke game ga jij halen en wat was voor jou de game van vorig jaar? Laat het ons weten!

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek