De Steam summer sale eindigt vandaag, profiteer snel!

steam summer sale

Dames en heren, jongens en meisjes: de Steam Summer sale zal vandaag voor het laatst haar prachtige kortingen aan jou tentoonstellen. Vandaag is het namelijk de laatste dag, dus ook de laatste kans, om die games voor een prikkie te kopen!

Het was dit jaar naar mijn mening een stuk minder met kortingen gooien dan dat we gewend zijn van Steam. Zo waren er geen Flash sales meer dit jaar, iets wat ik persoonlijk heel erg jammer vond. Dit was namelijk voor mij dé reden om mijn Steam client te blijven checken elke zoveel uur. Helaas doen we het dit jaar met wat minder mooie kortingen, maar nog steeds zijn ze zeker niet mis!

Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de Fable Anniversary? Deze kan je vandaag nog met 85% korting kopen voor nog geen vijf euro. Ook Bioshock is flink afgeprijsd en krijg je de Dying Light: The Following Enhanced Edition nu voor maar 25 euro. Ook The Witcher 3 is nu voor maar 25 euro te koop op Steam, en zo zijn er nog honderden interessante titels die je wellicht eens wilt uitproberen.

Voordat je spijt krijgt, neem nog even snel een kijkje naar de Summer Sale voordat we er weer bijna een volledig jaar op moeten wachten!

Welke games heb jij dit jaar gekocht in de Summer Sale? Waren dit er meer dan vorig jaar? Wij zijn benieuwd naar jullie aankopen, en mening, over de sale ten op zichte van vorig jaar!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek