Steam Fall Sale Begonnen

Steam heeft weer eens afprijzingen! De sale eindigt 1 december en bevat ongeveer 200 games voor het oprapen, met kortingen tot wel 75% en soms nog hoger. Steam noemt het de ”Exploration Sale”, dit heeft verder niks te maken met welke game afgeprijsd zullen zijn.

2970926-exploration_1024

Het voordeel van deze sale is dat er geen rotatie is die er voor zorgt dat elke dag andere artikelen in de sale te vinden zullen zijn. Dit is eigenlijk een voordeel en een nadeel maar je hebt nu wel meer tijd om te game te kopen die jij bijvoorbeeld gisteren in de sale gezien hebt! Er doen games mee zoals:

  • The Walking Dead: A Telltale Game series season one,
  • Cities: Skylines
  • Darkest Dungeon,,
  • De Fallout Franchise,
  • De Tom Clancy’s Franchise,
  • ARK: Survival Evolved,
  • H1Z1,

Zo zijn er nog tientallen waarvan de procenten hoog kunnen oplopen, in bijvoorbeeld de Tom Clancy’s Franchise kun je al gauw op 75-80% zitten. Ik ga hieronder een paar van de meer populairdere games met een trailer voor jullie beschrijven om te beginnen met The Walking Dead: A Telltale Game 1. Het Walking Dead spel dat het beste uit de series en comics haalt en een uniek verhaal verteld.

ARK: Survival Evolved haalt ook een hoog populariteitscijfer op Steam. De game is te vergelijken met waar Minecraft begonnen is, met het maken van een Survival game. ARK: Survival Evolved geeft ditzelfde idee maar dan met Dinosaurussen en andere oeroude monsters en beesten. Net als ARK haalt H1Z1, de zombie survival game ook hele hoge cijfers op Steam, Hier dus ook voor jullie weer de trailers:

En als laatste, voor de Bob de Bouwers onder ons is hier nog een trailer van Cities: Skylines waarbij het doel om een grote en drukke stad te bouwen essentieel zal zijn. De game brengt volgens velen een gevoel dat SimCity aan velen niet kon geven:

Welke game ga jij scoren met die extra procentjes? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek