Steam level 1000 bereikt met meer dan 5000 games

Steam games

Iedereen is wel bekend met Steam. De meesten zullen ook wel bekend zijn met het level systeem in Steam. Dacht je dat je heel stoer was met je level 70? Kruip maar snel terug in je holletje om meer badges te craften, want deze man heeft namelijk level 1000 gehaald en bezit meer dan 5000 games!

In Steam kan je levels omhoog gaan door games aan je library toe te voegen, badges te craften en deel te nemen aan events. Daarnaast kan je nog een aantal andere kleine dingetjes doen. Voor al deze activiteiten krijg je XP. Na een aantal XP points ga je een level omhoog en speel je nieuwe mogelijkheden vrij voor jouw Steam profiel. Zoals een grotere vriendenlijst, kortingscodes, showcase mogelijkheden en nog meer. Het speelt niet zo’n hele grote rol, maar het is af en toe leuk dat het er is.

PalmDesert neemt het allemaal iets serieuzer. Hij heeft namelijk meer dan 5000 games in bezit op Steam, meer dan 3000 DLC en heeft bijna 60.000 voorwerpen. Het grappige is dat het totaal aantal games op Steam op dit moment ligt op 9514. Tijdens de Summer Sale heeft hij een hele hoop games opgekocht die tussen de prijs van 1 en 10 dollar liggen. Daarnaast zijn er ook een hele hoop mensen die hem games giften. Puur om te kijken hoe hoog hij kan komen en hoelang het duurt voordat hij letterlijk de hele Steam library in zijn bezit heeft.

Hij heeft meer dan 500.000 transacties voltooid in de marketplace. Dat zijn dus een hele hoop ruilkaarten die heen en weer zijn gegaan om badges te craften.

Wat is jouw Steam level, en hoe heb jij het tot dit level geschopt? Ben je naar het lezen van dit bericht nog steeds trots op jouw level? Laat ons weten hoeveel games jij ondertussen in je library hebt staan!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek