Steam Release: Razenroth

Razenroth

Hou jij van RPG Games? en dan het liefst nog zo simpel of casual mogelijk? Dan is dit waarschijnlijk de game voor jou: Razenroth, hij releasede gister via Steam, voor helemaal niks! Deze game brengt je waarschijnlijk terug naar de oude GTA stijl, of ongeveer elke PSP/DS game.. je speelt namelijk vanaf een bovenaanzicht!

Razenroth is een singe player actie-RPG, je speelt bij deze game vanuit een bovenaanzicht, met de main character genaamd: Charles Carter.
Je probeert de mysterieuze verdwijning van zijn opa op te lossen. Want als hij zijn opa niet op tijd vind, zal hij voor altijd in een wereld van nachtmerries moeten leven, die controlled worden door donkere monsters en geesten. Elke missie die je speelt zijn er andere weersomstandigheden, gebieden, puzzles, monsters en een hoop andere frutsel en raadsels.

razenroth_021 razenroth_screen19

Features:
– Meer dan 200 items te vinden, met onder andere: Spellbooks, Potions, Clues, Rings etc;
– Random maps met verschillende weersomstandigheden en tijd van de dag;
– Een boel verschillende monsters te verslaan;
– Elk level heeft een andere boss;
– Random events, dus je kunt ergens lopen en dan krijg je een bonus event;
– Housing, jaja, heel populair tegenwoordig! Onderhoud en verander je eigen huis;
– Meerdere characters om vrij te spelen voor side-quests;
– En je characters kun je levelen.

Features genoeg als je ‘t mij vraagt?! De game is redelijk groot, er zijn een hoop dingen te ontdekken en een hoop verhalen te spelen, op de main story na. Er zijn meer dan genoeg ingesproken dialogen, een hoop puzzels en gebieden vrij te spelen, je moet er dus echt wel bij nadenken.. Ben jij slim genoeg? lijkt deze game je wat, of wil je meer weten, kun je kijken in de Steam Store vanaf 28 augustus, of hier de trailer:

Razenroth is beschikbaar op Steam vanaf 28 Augustus, wat vind jij van de game?

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek