SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Ran-D Zombie

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Steam Summer Sale begindatum gelekt door PayPal UK

Steam Summer Sale

Elke keer als er een Steam Sale aankomt, moet deze van tevoren gelekt worden. Deze regel blijft geldig nu ook de begindatum van de Summer Sale van tevoren gelekt is. De Twitteraccount van PayPal UK heeft namelijk een bericht naar buiten gebracht met de begindatum van de Steam Summer Sale.

In een eerder bericht bespraken wij al een mogelijk lek voor de data van de Steam Summer Sale. In dit eerdere lek werd gezegd dat de Sale zou plaatsvinden van 22 juni tot en met 5 juli. De begindatum is volgens PayPal UK 22 juni en dit komt dus overeen met de eerdere gelekte data. Het lijkt er dus op dat we vanaf morgen een grote hoeveelheid kortingen kunnen verwachten van Steam. Het vreemde op dit moment is dat Steam het gerucht nog niet zelf bevestigd heeft ook al is het de dag ervoor.

PayPal

PayPal heeft via Twitter de begindatum van de Steam Summer Sale bekendgemaakt en dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. PayPal zit namelijk wel vaker achter het lekken van de data van Steam Sales. Het Twitterbericht geeft nog meer informatie dan alleen de datum. Er zou voor PayPal gebruikers in de UK namelijk extra korting zijn op aankopen tijdens de Steam Summer Sale. Het is niet bekend of Europese gebruikers van PayPal ook een dergelijke korting zullen krijgen.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk