Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Steam Summer Sale begindatum gelekt door PayPal UK

Steam Summer Sale

Elke keer als er een Steam Sale aankomt, moet deze van tevoren gelekt worden. Deze regel blijft geldig nu ook de begindatum van de Summer Sale van tevoren gelekt is. De Twitteraccount van PayPal UK heeft namelijk een bericht naar buiten gebracht met de begindatum van de Steam Summer Sale.

In een eerder bericht bespraken wij al een mogelijk lek voor de data van de Steam Summer Sale. In dit eerdere lek werd gezegd dat de Sale zou plaatsvinden van 22 juni tot en met 5 juli. De begindatum is volgens PayPal UK 22 juni en dit komt dus overeen met de eerdere gelekte data. Het lijkt er dus op dat we vanaf morgen een grote hoeveelheid kortingen kunnen verwachten van Steam. Het vreemde op dit moment is dat Steam het gerucht nog niet zelf bevestigd heeft ook al is het de dag ervoor.

PayPal

PayPal heeft via Twitter de begindatum van de Steam Summer Sale bekendgemaakt en dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt. PayPal zit namelijk wel vaker achter het lekken van de data van Steam Sales. Het Twitterbericht geeft nog meer informatie dan alleen de datum. Er zou voor PayPal gebruikers in de UK namelijk extra korting zijn op aankopen tijdens de Steam Summer Sale. Het is niet bekend of Europese gebruikers van PayPal ook een dergelijke korting zullen krijgen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek