Steam Summer Sale begint… vanavond!

lord gaben summer sale

Vakantiegeld binnen? Mooi zo! Dames en heren, trekt Uwe geldbuidel en logt in op Uwe Steamaccount, want den ghrooten Steam Summer Sale gaat vanavond van start!

Valve doet alsof hun neus bloedt en heeft nog niks van zich laten weten betreft de Summer Sale, maar een bevestiging van PayPal, die een aantal dagen terug is gemaakt, is minstens zo serieus. PayPal bevestigde de datum van de sale via hun Britse Twitteraccount. De sale zou doorgaan tot 4 juli.

Ondertussen weten PC gamers van over de hele wereld wel dat het tijd is om geld te spenderen. Een beetje zoals ondergetekende in Nintendo World afgelopen week gedaan heeft.

Wat mogen we dit jaar verwachten in de grootste Steam sale van het jaar?

Valve heeft wederom nog niks bevestigd omtrent de aangeboden games of deals, maar we gaan er vanuit dat de Flash Deals opnieuw hun gezicht niet laten zien.

De Flash Deals waren zeer populair en sommige van deze deals werden door het publiek zelf gekozen. Je kon dan stemmen op je favoriete pakket met games. Deze zouden vervolgens vanaf 19:00 uur (Nederlandse tijd) voor een prikkie worden aangeboden. De games waren maar een dag in de sale. Het was altijd spannend om te zien of jouw gekozen pakket gewonnen had. Tevens ontving je trading cards voor elke keer dat je stemde, waarmee je vervolgens weer een Summer Sale badge kon craften, opdat je je online superioriteit kon delen met je digitale vrienden. Sinds de invoer van een nieuwe Steam wet, die ervoor zorgt dat mensen hun games kunnen ruilen voor tegoed op hun Steam portemonnee, zijn de Flash Deals afgeschaft. Een slimme zakenman zou dan de Flash Deals na de sale voor de originele prijs kunnen refunden. Dat wil dikke GabeN natuurlijk niet.

Ook over de vorm van de sale heeft Valve nog niks laten weten. Wat is het thema dit jaar? Zijn er Cookie Clicker-achtige minigames? Valt er naast trading cards en gems nog iets anders te verzamelen? Hopelijk komen we daar vanavond achter!

De Steam Summer Sale begint vanavond om 19:00u en eindigt op maandag 4 juli rond dezelfde tijd.

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek