Steam Summer Sale begint waarschijnlijk over een uur

Steam Summer Sale

De Steam Summer Sale gaat waarschijnlijk weer bijna van start. De data van de sale waren al eerder gelekt en gaven aan dat de sale vandaag zal beginnen. De Twitter account Steam Database plaatste een tweet dat de sale binnen een uur gaat beginnen. Deze Twitter account is niet gekoppeld aan Valve dus het is niet 100% zeker.

Het begint bijna de normaalste zaak van de wereld te worden dat de data van de Steam sales gelekt worden. Ook dit keer met de Steam Summer Sale was het weer het geval. De gelekte data gaven aan dat de sale vandaag zal gaan beginnen en we zullen er dus bijna achter komen of de gelekte data accuraat zijn. Steam Database, een Twitter account, heeft de hele dag tweets geplaatst waarin afgeteld wordt. De laatste tweet geeft aan dat de sale over een uur zal beginnen. Het Twitter account is niet gekoppeld aan Steam dus het is niet 100% zeker.

Steam Summer Sale

De Steam Summer Sale is een van de grote sales op Steam van het jaar. Tijdens de sale zijn heel veel games met korting te kopen in de Steam store. De titels die met korting verkocht worden zijn zowel Indie games als AAA games. Er is dus voor iedereen wel wat te vinden in de sale. De Summer Sale zal meerdere dagen in beslag nemen en elke dag is er korting op andere games. Neem dus elke dag een kijkje in de Steam store of er games in de sale zijn die jij al een tijdje op je verlanglijstje hebt staan!

Op welke games of franchises hopen jullie korting te krijgen tijdens de Steam Summer Sale? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek