Steam heeft dit weekend 2 gratis games

Steam

Het komende weekend zijn twee games gratis te spelen op Steam. Als je dus alle grote releases van de afgelopen maanden hebt uitgespeeld, kun je weer twee nieuwe games induiken. De gratis games zijn H1Z1 en Homefront: The Revolution.

Steam biedt dit weekend weer gratis games aan. In een gratis weekend kun je een spel uitproberen en hem daarna met korting kopen als je de game leuk vindt. De twee gratis games van dit weekend zijn H1Z1 en Homefront: The Revolution. H1Z1 is een survival battle royale game. In de game word je met 150 spelers op een map gedropt en moet je op deze map overleven. Over de map liggen items verspreid die je daarbij helpen zoals wapens. Het doel van een potje H1Z1 is om de laatste speler of het laatste team van spelers te zijn dat nog in leven is. H1Z1 is niet alleen dit weekend gratis te spelen, maar nog de komende 6 dagen. Als de game je goed bevalt, kun je hem na deze proefperiode kopen met 75% korting. De game is dus nog maar 5 euro.

Homefront: The Revolution

De tweede gratis game van dit weekend is Homefront: The Revolution. Homefront: The Revolution is een open wereld shooter. De game speelt zich af in een wereld waar Noord-Korea de Verenigde Staten heeft overwonnen. Je bent onderdeel van een rebellengroep, die zich verzet tegen een grote militaire macht. Homefront: The Revolution is alleen dit weekend gratis te spelen. Als deze game je bevalt, kun je hem na de proefperiode ook met 75% kopen. Dit betekent dat je er 7,50 voor moet neerleggen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek