Steam winter sale begint waarschijnlijk op 22 december

Steam Winter Sale

Er kan bijna met zekerheid gezegd worden dat de Steam winter sale zal beginnen op 22 december. Er waren al enkele bronnen die beweerden dat dit het geval zou zijn en dit lijkt nu bevestigd te worden door de PayPal UK twitter acount.

PayPal UK bracht vandaag de volgende tweet uit:

Meerdere mensen hebben de knop van de tweet ingedrukt en geven aan dat het antwoord dat verschijnt 22 december is. Dit nieuws komt niet geheel onverwachts gezien Eurogamer en Neogaf al eerder naar buiten brachten dat de Steam winter sale op 22 december zou beginnen.

Producten on sale

Naast de gespeculeerde startdatum van de Steam winter sale is er nog niks bekend over de aanbiedingen die de sale zal bevatten. Er kan wel verwacht worden dat er een enorme hoeveelheid producten met flinke korting verkocht zullen worden. De steam winter sale bevat namelijk elk jaar duizenden producten die voor een kleiner prijsje de deur uit gaan! Dit betekent dat er voor iedereen wel een mooie aanbieding tussen zal zitten. Welke games of producten hopen jullie on sale te zien?

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek